Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, 2022

Έκτακτη συνεδρίαση της ΠΟΕΣΥ για το αγγελιόσημο

Αναμένεται να αποφασιστούν αγωνιστικές και απεργιακές κινητοποιήσεις

poesy

Έκτακτη συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει αύριο, Κυριακή, στις 11:00 το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο του Ασφαλιστικού και την απαίτηση των δανειστών από την κυβέρνηση, να καταργήσει άμεσα το αγγελιόσημο.

Το δ.σ. θα επιδιώξει μέσα στο Σαββατοκύριακο και συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς στο πλαίσιο του «κόκκινου συναγερμού» που κήρυξε στον κλάδο.

Σε χθεσινή ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ αναφέρεται ότι «οι διαβεβαιώσεις που λάβαμε από τους αρμόδιους υπουργούς, για εξεύρεση λύσης που θα περιλαμβάνει διατήρηση του πόρου του Ταμείου μας, πιστεύουμε ότι θα τηρηθούν. Σε αντίθετη περίπτωση ο κλάδος μας, θα δώσει ενωμένος και μαχητικά τον ‘’υπέρ πάντων’’ αγώνα για την επιβίωσή του».

Αύριο, αναμένεται να αποφασιστούν αγωνιστικές και απεργιακές κινητοποιήσεις, με συνεργασία όλων των συνδικαλιστικών φορέων του χώρου της Ενημέρωσης, από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας ενώ όλοι οι εργαζόμενοι καλούνται από τη Δευτέρα να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By