Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Έκτακτη σύσκεψη συγκαλεί ο Πατούλης στο παρά 1′ της επιστράτευσης – Μόλις 61 ιδιώτες γιατροί ανταποκρίθηκαν

«Με ενότητα και ομοψυχία θα δώσουμε τη μάχη για τον ασθενή, τη δημόσια υγεία και την πατρίδα», τονίζει ο Γιώργος Πατούλης. «Καλούμε τον ιατρικό κόσμο σε συσπείρωση.

Όλοι μαζί ενωμένοι θα συμβάλλουμε στην αναχαίτιση της πανδημίας και θα σώσουμε ανθρώπινες ζωές. Αυτή την ώρα η σκέψη όλων μας είναι στους ασθενείς που αγωνίζονται για τη ζωή τους», σημειώνει.

Συνεχίζοντας ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γ. Πατούλης στέλνει μήνυμα ομοψυχίας: «Η κριτική και η εσωστρέφεια είναι για την επόμενη ημέρα. Πρέπει να επισημανθεί ότι οι ιδιώτες γιατροί το κρίσιμο αυτό διάστημα έχουν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες κρατώντας ανοιχτά τα ιατρεία τους και στηρίζοντας την ΠΦΥ, που αποτελεί σημαντικό πυλώνα στην υγειονομική θωράκιση ενάντια στην πανδημία», σημειώνει.

Υπενθυμίζεται ότι σε δήλωσή του ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, είχε τονίσει την ανάγκη να συμπληρωθούν οι 200 γιατροί που χρειάζεται το ΕΣΥ για να ανταποκριθεί στις τεράστιες ανάγκες του τρίτου κύματος της πανδημίας.

Μέχρι αυτή την ώρα (σ.σ. 16:30 της Κυριακής 21.03.2021) 61 ιδιώτες γιατροί – μέλη του ΙΣΑ έχουν ανταποκριθεί στην έκκληση του Υπουργείου Υγείας να ενισχύσουν τις δημόσιες δομές.

Πρέπει τέλος, να επισημανθεί ότι τα μέλη του Δ.Σ. του ΙΣΑ τίθενται σύσσωμα στη διάθεση του Υπουργείου για να συνδράμουν στην ενίσχυση του ΕΣΥ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By