Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Εκτός Ολυμπιακού ο Κώστας Μανωλάς – Πάει Αραβία! Συντάκτης Γεράσιμος Μανωλίδης

Ο Κώστας Μανωλάς αποφάσισε να συνεχίσει στην Αραβία την καριέρα του και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό!

Ο Μίτσελ θέλει μικρότερο ρόστερ, αλλά αντί για «κοψίματα» έχουμε αποχώρηση. Ο παίκτης που αποχωρεί είναι ο Κώστας Μανωλάς. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα αποτελέσει παρελθόν συνεχίζοντας την καριέρα του στο Ντουμπάι.

Έκπληξη και αρκετά μεγάλη μάλιστα. Ο Κώστας Μανωλάς δεν ήταν ανάμεσα στους παίκτες που περιμέναμε να δούμε εκτός Ολυμπιακού. Και δεν ξέρουμε τι σημαίνει αυτό για το υπόλοιπο ρόστερ. Με άλλα λόγια, αν μετράει σε όσους περισσεύουν, ή πρέπει να περιμένουμε κάτι διαφορετικό.

Σε κάθε περίπτωση ο Μανωλάς αποχωρεί από την ομάδα του Πειραιά. Το περιβάλλον του περίμενε διαφορετικά την επιστροφή στον Ολυμπιακό. Τελικά αλλιώς του ήρθαν τα πράγματα και θα συνεχίσει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του είναι η πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα του Ντουμπάι, η Αλ Σαρτζα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Ολυμπιακός απομένει μόλις με τέσσερις στόπερ. Παπασταθόπουλος, Σισέ, Μπα και Ρέτσο. Με ότι σημαίνει αυτό για το ρόστερ. Οι φήμες για Αραβία δεν ήταν φρέσκιες. Κινητικότητα υπήρχε εδώ και καιρό, ωστόσο τελευταία έδειχνε πως το θέμα δεν θα προχωρήσει. Η εμφάνιση του στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη, ήταν από αυτές που θύμισαν τα παλιά. Τελικώς. ο Μανωλάς αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του, μόλις εννιά μήνες μετά την επιστροφή του στον Πειραιά.

By