Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ελ Αραμπί: Δεν μετάνιωσα που ήρθα στον Ολυμπιακό, έχουμε μεγάλη ομάδα

Ο Μαροκινός τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος για την επιστροφή του στην Ευρώπη, αλλά και για τη σεζόν που πραγματοποιεί, ξεκαθάρισε ότι δεν μετάνιωσε που ήρθε στον Ολυμπιακό, ενώ δήλωσε ότι έχει ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο.

Ακόμα ο Ελ Αραμπί μίλησε για τις πιθανότητες να πάει στο μέλλον σε ένα ακόμα καλύτερο πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον κορωνοϊό που μαστίζει την Ευρώπη αλλά και το γεγονός ότι ο ιός «επισκέφτηκε» και τον ισχυρό άνδρα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαροκινός επιθετικός στη γαλλική εφημερίδα «Ouest-France»:

Με τον Ολυμπιακό αποδεικνύεις ότι μπορείς ακόμη να παίξεις σε υψηλό επίπεδο:

«Ήταν μία μεγάλη πρόκληση να γυρίσω στην Ευρώπη, μετά από τρεις σεζόν στο Κατάρ. Είχα τη δυνατότητα να παίξω στο Champions League, σκόραρα σχεδόν εναντίον κάθε αντιπάλου, όπως και στο Europa League. Είμαι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Είναι μία από τις πιο ωραίες σεζόν της καριέρας μου και είναι και μία ικανοποίηση να είσαι πάλι στον ανταγωνισμό της Ευρώπης».

Αυτά σου βάζουν ιδέες να βρεθείς στη νέα σεζόν σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα;

«Γιατί όχι! Πολύ κόσμος ήταν σκεπτικός για εμένα, όταν άφησα το Κατάρ. Το παράθυρο των μεταγραφών δεν ήταν τόσο ανοιχτό, με λίγες συγκεκριμένες επαφές, συμπεριλαμβανομένης και της Γαλλίας.

Αλλά έκανα μεγάλες θυσίες στην προπόνηση και βέβαια είναι η ποιότητα που έχεις όταν βρίσκεται απέναντι από την εστία, ένας επιθετικός δεν τη χάνει αυτή την ποιότητα. Από εκεί και πέρα, έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο εδώ στον Ολυμπιακό, με εμπιστεύονται, έχουμε μεγάλη ομάδα, υπάρχουν τα Κύπελλα Ευρώπης μπροστά μας… Δεν μετάνιωσα που ήρθα, γιατί σήμερα όλοι χαμογελάνε».

Στη συνέχεια, ο Ελ Αραμπί διηγήθηκε και τι συνέβη όταν στον Ολυμπιακό έμαθαν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν θετικός στον κορωνοϊό:

«Ο πρόεδρος είχε κάποιες επαγγελματικές συναντήσεις στην Αγγλία μετά το παιχνίδι μας με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, στις 27 Φεβρουαρίου. Ήταν κοντά στον προπονητή μας και στον Κριστιάν Καρεμπέ. Μόλις μάθαμε ότι ήταν θετικός στον ιό πήγαμε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Μείναμε τρεις ώρες σε ένα δωμάτιο για τις εξετάσεις. Ευχαριστώ τον Θεό, δεν υπήρξε κανένα θετικό τεστ».

Για τη ζωή στην Αθήνα σε μία τέτοια δύσκολη κατάσταση:

«Οι άνθρωποι γνωρίζουν τη σοβαρότητα της κατάστασης, ακόμη και αν υπάρχουν λιγότερα κρούσματα από ό,τι στη Γαλλία. Ελήφθησαν προληπτικά μέτρα, η Ελλάδα είναι δίπλα στην Ιταλία και η καραντίνα ήρθε γρήγορα. Τα σχολεία έκλεισαν δέκα ημέρες πριν από τη Γαλλία. Στην Ελλάδα έχουν ανταποκριθεί περισσότερο από άλλες χώρες. Στη Γαλλία, ήμουν πολύ έκπληκτος από ορισμένες εικόνες στα πάρκα, στις αγορές… Στην Αθήνα δεν αισθανόμαστε τον ίδιο πανικό».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By