Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο γιος του γνωστού τραγουδιστή

Με προφυλακιστέο έναν και ελεύθερους τους άλλους δύο κατηγορούμενους, ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των τριών συλληφθέντων για υποθέσεις εκβίασης μεσιτών και κατασκευαστών ακινήτων.

Οι τρεις κατηγορούμενοι, που είναι αντιμέτωποι με κατηγορίες για εκβίαση και εγκληματική οργάνωση, απολογήθηκαν από το πρωί ενώπιον του ανακριτή και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο ένας από αυτούς, 49 ετών, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, καθώς βαρύνεται επιπλέον, με έκρηξη στο αυτοκίνητο ενός εκ των θυμάτων της ομάδας.

Στην υπόθεση είναι κατηγορούμενος και ο 46χρονος γιος γνωστού καλλιτέχνη, ο οποίος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ελεύθερος, επίσης με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε και ο τρίτος της ομάδας των συλληφθέντων για την υπόθεση, πεθερός του 46χρονου, που ασχολείται με μεσιτείες ακινήτων, ο οποίος φέρεται να είχε το ρόλο του διαμεσολαβητή.

Ανακριτής και εισαγγελέας επέβαλαν στον 65χρονο μεσίτη, εγγύηση 3 χιλιάδων ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος, απολογούμενος, αρνήθηκε ότι γνώριζε για εκβιάσεις, ενώ φαίνεται πως τα στοιχεία της δικογραφίας σε βάρος του δεν κρίθηκαν ισχυρά για την εμπλοκή του, με αποτέλεσμα ανακριτής και εισαγγελέας να του επιβάλουν μόνο τον όρο της απαγόρευσης εξόδου και να αφεθεί ελεύθερος

(Visited 1 times, 1 visits today)