Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Ζούσα το όνειρο του γάμου, δεν ξέρω τίποτα για τα ναρκωτικά»

Αρνείται κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση διακίνησης 7, 8 κιλών κοκαΐνης η πρώην παίκτρια ριάλιτι και μοντέλο Έλενα Πολυχρονοπούλου με την απολογία αλλά και το υπόμνημα που κατέθεσε στην ανακρίτρια την περασμένη εβδομάδα.

Πλην όμως τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφος της Δημήτρης Ρεγκινίδης δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα και κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι αμέσως μετά τις απολογίες τους.

«Από μία κοπέλα που ζούσα το όνειρο του γάμου πιστεύοντας τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις του συντρόφου μου για κοινή ζωή δημιουργία οικογένειας και παιδιών τυφλωμένη από τον έρωτα νιώθω σήμερα προδομένη από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκα για να προχωρήσω τη ζωή μου και συν τοις άλλοις αντιμετωπίζω και τον κίνδυνο να καταστραφεί η ζωή μου και αυτή της οικογένειάς μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακρίτρια η 29χρονη.

Η ίδια μάλιστα ενώπιον της ανακρίτριας αρνήθηκε ότι πέταξε ναρκωτικές ουσίες στη λεκάνη του σπιτιού της αντιλαμβανόμενη τον αστυνομικό έλεγχο.

Στο υπόμνημα που κατάθεσε στην ανακρίτρια αλλά και στην απολογία της, η 29χρονη ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: «Λόγω των οικιακών εργασιών ήμουν στο σπίτι με όλως ελαφρά περιβολή ενώ κατά την άφιξη των αστυνομικών βρισκόμουν στο μπάνιο για την ανάγκη μου οπότε δε χρειάστηκαν περισσότερο από ένα με δύο λεπτά το πολύ για να βγω από το μπάνιο να φορέσω πρόχειρα ένα ρούχο και να ανοίξω.

Τα χρήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα ήταν κάποια που την εργασία μου κάποια από δώρα προ γάμου και κάποια από δώρα -βοήθειες από τις οικογένειές μας για να αντιμετωπίσουμε τα έξοδα του γάμου».

Η κατηγορούμενη ανέφερε πως ήταν ερωτευμένη με τον συγκατηγορούμενό της, κάτι που ήταν λάθος, όπως αποδείχθηκε και η ίδια κατέθεσε: «Δυστυχώς ούσα ερωτευμένη και ζώντας τις ημέρες της παραμονής του γάμου μου ανατράπηκε ο κόσμος μου και συντετριμμένη κινδυνεύω να καταστραφεί η ζωή μου και η ζωή της οικογένειάς μου επειδή εμπιστεύτηκα το λάθος άνθρωπο όπως αποδείχθηκε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πείστηκα από τις διαβεβαιώσεις του»

Στη συνέχεια του υπομνήματος της αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη τα εξής: «Το σύννεφο που πάντοτε σκέπαζε τη σχέση μας ήταν το γεγονός ότι ένα χρόνο μετά την έναρξη του δεσμού μας κατάλαβα ότι εκείνος έκανε περιστασιακή χρήση κοκαΐνης όπως ομολόγησε.

Η πρώτη μου αντίδραση ήταν προσπαθήσω να απομακρυνθώ από εκείνον καθώς εγώ όχι μόνο δεν είχα ποτέ μου σχέση με ουσίες αλλά ούτε κάπνιζα ούτε έπινα Δυστυχώς για μένα όπως σήμερα αποδεικνύεται, πείστηκα από τις διαβεβαιώσεις του ότι μαζί μου θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και συνεχίσαμε να είμαστε μαζί, με σημαντικά όμως διαστήματα ενδιάμεσων χωρισμών καθώς ξανά και ξανά διαπίστωνα μεμονωμένα περιστατικά χρήσης εκ μέρους του που έκαμψαν την εμπιστοσύνη μου.

Ήμουν 29 ετών έπρεπε να σκεφτώ σοβαρά τη δημιουργία μιας οικογένειας και έπρεπε και εκείνος να λάβει με τη σειρά του απόφαση αν ήταν διατεθειμένος να αφήσει πίσω το παρελθόν.

Μου έκανε πρόταση γάμου στα Κουφονήσια Τον περασμένο Αύγουστο η συμπεριφορά που είχε επιδείξει το τελευταίο διάστημα και η αγάπη μου για εκείνον με τύφλωσαν με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να αντιληφθώ ότι τελικά η δική μου απάντηση στην πρότασή του θα ήταν και η καταστροφή μου».

Γιατί δήλωνε εισόδημα 1.200 ευρώ

Η 29χρονη ανέφερε πως βρέθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης με ευθύνη του συγκατηγορουμένου της. Η ίδια μάλιστα αναφέρθηκε και στο ελάχιστο εισόδημα που δήλωνε και το οποίο ανέρχεται στα 1.200 ευρώ. «Γίνεται αντιληπτό» είπε στην ανακρίτρια – «ότι λόγω της φύσεως των επιχειρήσεων στις οποίες απασχολούμαι οι απολαβές μου ως επί το πλείστον δεν είναι εμφανείς ενώ η ανασφάλεια που επικρατεί στο χώρο της εργασίας δεν μου παρέχει την πολυτέλεια να απαιτήσω κάτι διαφορετικό καθώς θα συνεπάγεται υπέρμετρη επιβάρυνση των επιχειρήσεων των εργοδοτών μου».

Τέλος, υποστήριξε πως «τα μπολ τάπερ» δεν ήταν για την αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών αλλά προορίζονταν «για το νερό και το φαγητό του σκύλου τα οποία ασφαλώς και πλένονται στο μπάνιο με αραιωμένη χλωρίνη».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By