Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Έλλη Κοκκίνου: Επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή για την τραγουδίστρια

Υποθέσεις που αφορούν την προσωπική ζωή της Ελλής Κοκκινού έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, το Πλημμελειοδικείο Αθηνών καταδίκασε την τραγουδίστρια σε επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή. Αξιοσημείωτο βέβαια, είναι ότι η ίδια δεν το γνώριζε, καθώς δεν βρέθηκε στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Κοκκίνου και ο πρώην σύζυγος της Παναγιώτης Βασιλειάδης, βρέθηκαν αρκετές φορές στις αίθουσες των δικαστηρίων με σκοπό να λύσουν τις διαφορές τους. Μια από αυτές, ήταν όταν η τραγουδίστρια βρέθηκε κατηγορούμενη για παραβίαση δικαστικής απόφασης. Τότε, αθωώθηκε, καθώς ο πρώην σύζυγος της που ήταν και ο μηνυτής, ανέφερε στο δικαστήριο: «Οι σχέσεις μας με την κ. Κοκκίνου έχουν αποκατασταθεί. Στις 17 Ιουλίου του 2010, αν και ήταν υποχρεωμένη να μου παραδώσει το τέκνο μας, δεν το παρέδωσε. Τότε όμως ήταν μια περίοδος εντάσεων και παρεξηγήσεων. Υπήρξε και μια λάθος συνεννόηση σχετικά με το πότε θα δω το παιδί. Δεν υπήρχε πρόθεση από μέρους της».

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στον Ελεύθερο Τύπου πάντα, η ιστορία επαναλήφθηκε. Η Έλλη Κοκκίνουβρέθηκε και πάλι κατηγορούμενη για το ίδιο αδίκημα κι αυτή την φορά το δικαστήριο την καταδίκασε σε επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή. Όταν ακούστηκαν τα ονόματα των διαδίκων στην αίθουσα, δεν εμφανίστηκε καμία πλευρά.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι σχέσεις των δύο πρώην φαίνεται να έχουν αποκατασταθεί και τα προβλήματα για την επιμέλεια του παιδιού να αποτελούν παρελθόν. Απόδειξη η συνύπαρξη τους στο πάρτι γενεθλίων του γιού τους, το 2015.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By