Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Έλλη Κοκκίνου: Το μήνυμα για το τέλος των εμφανίσεων της λόγω κορωνοϊού

Ο Βασίλης Καρρας, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα Στικούδη μετά τα όσα αποφασίστηκαν με αφορμή τον κορωνοϊό, θα ολοκληρώσουν νωρίτερα τις εμφανίσεις τους στην Ιερά Οδό.

Μάλιστα η απόφαση τους έγινε γνωστή μέσω ανακοίνωσης που έγινε στην επίσημη σελίδα του Γιάννη Πλούταρχου στο Facebook. Μετά, λοιπόν, την είδηση για το πρόωρο τέλος του σχήματος η Έλλη Κοκκίνου θέλησε να πει μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το δικό της «αντίο».

Στην δημοσίευση της η ίδια έγραψε χαρακτηρηστικά: «Ένας υπέροχος χειμώνας στην Ιερά Οδό … 4 μήνες που παρέα με τον Βασίλη Καρρά , τον Γιάννη Πλούταρχο και την Κατερίνα Στικούδη είχαμε μια απροβλημάτιστη και γεμάτη χαμόγελα συνεργασία! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας στηρίξατε όλους αυτούς τους μήνες καθώς στην επιχείρηση και όλους τους εργαζόμενους στην Ιερά Οδό που έδωσαν το 100% για την δική σας διασκέδαση! Θα τα πούμε πολύ σύντομα ❤».

View this post on Instagram

Ένας υπέροχος χειμώνας στην Ιερά Οδό … 4 μήνες που παρέα με τον Βασίλη Καρρά , τον Γιάννη Πλούταρχο και την Κατερίνα Στικούδη είχαμε μια απροβλημάτιστη και γεμάτη χαμόγελα συνεργασία! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας στηρίξατε όλους αυτους τους μήνες καθώς στην επιχείρηση και όλους τους εργαζόμενους στην Ιερά Οδό που έδωσαν το 100% για την δική σας διασκέδαση! Θα τα πούμε πολύ σύντομα ❤ #IeraOdos #Closing #Karras #Ploutarxos #Kokkinou #Stikoudi

A post shared by Elli Kokkinou (@ellikokkinou) on

(Visited 1 times, 1 visits today)
By