Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Πετυχημένος Έλληνας τουριστικός επιχειρηματίας στον Guardian

Η επιτυχημένη πλατφόρμα ενοικίασης διαμερισμάτων TravelStaytion «κέρδισε» τη βρετανική εφημερίδα.

travelstaytion1Υπάρχουν και θετικές ειδήσεις για την ελληνική επιχειρηματικότητα στον διεθνή και δη, στον βρετανικό Τύπο. Πόσο μάλλον, όταν πρόκειται για έναν 28χρονο Έλληνα, ο οποίος κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του Guardian.

Η βρετανική εφημερίδα δημοσίευσε ένα άρθρο για την ηλεκτρονική πλατφόρμα ενοικίασης διαμερισμάτων για διακοπές TravelStaytion, την οποία δημιούργησε ο Έλληνας Ιάσονας Αναστασίνης, σαν ένα επιτυχημένο παράδειγμα start-up μιας μικρής επιχείρησης.

Το TravelStaytion απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να προβάλλουν το διαμέρισμα, το εξοχικό, την βίλα ή ακόμα και ένα ελεύθερο δωμάτιο, αλλά και σε όσους θέλουν να ταξιδέψουν, σε τιμές χαμηλότερες, από αυτές των ξενοδοχείων.

Η έντονη πλέον ανάγκη για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση ενός ακινήτου, σε συνδυασμό με την ευρύτερη τάση του τουριστικού κοινού να μειώνει τον προϋπολογισμό που απαιτείται για μία ποιοτική διαμονή, καλύπτεται από μια σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών, που παρέχει η TravelStaytion.

Ο καθένας μπορεί να εγγραφεί και να καταχωρήσει το χώρο του εύκολα, γρήγορα και κυρίως δωρεάν, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να περιηγηθεί και να επιλέξει το ιδανικό μέρος για την διαμονή του, ανάμεσα σε χιλιάδες καταχωρήσεις σε όλη την Ευρώπη.

Αυτή την στιγμή στην πλατφόρμα προβάλλονται διαμερίσματα σε 50 προορισμούς, με πιο δημοφιλής σε Λονδίνο, Παρίσι και Ρώμη και οι τιμές καθορίζονται και διαπραγματεύονται αποκλειστικά από τους ιδιοκτήτες.

Ο ρόλος του TravelStaytion είναι να διασφαλίζει τη διαδικασία της πληρωμής και να παρέχει ένα ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον, στο οποίο οι ταξιδιώτες έρχονται σε άμεση επαφή με τους ιδιοκτήτες, αντλώντας χρήσιμες πληροφορίες, τόσο για το διαμέρισμα που μπορεί να ενδιαφέρονται, όσο και για την περιοχή και την πόλη που επισκέπτονται.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By