Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Εμπνευσμένο από τη Μύκονο το νέο δημιούργημα της Hublot

Πρόκειται για τη νέα έκδοση του πολυτελούς ρολόι που ξετρελαίνει και πάλι τους απανταχού Άραβες και Αιγύπτιους εκατομμυριούχους που επισκέπτονται το νησί των ανέμων…

Μετά την επιτυχία του συλλεκτικού Hublot Classic Fusion Mykonos τα τελευταία έξι χρόνια, η κορυφαία ελβετική μπράντα υψηλής ωρολογοποιίας Hublot και η Gofas Jewelry, αποκάλυψαν το νέο μοντέλο για το φετινό καλοκαίρι.

Το νέο μοντέλο της Hublot διαθέτει έντονο το στοιχείο της σπανιότητας και της απαράμιλλης κομψότητας: Ακόμη πιο εντυπωσιακό, εμπνευσμένο από το Αιγαίο – το αρχιπέλαγος των Κυκλάδων – αφιερωμένο στο νησί των ανέμων, το αρχέτυπο ελληνικό νησί, τη Μύκονο!

Εκτός από το ελληνικό μπλε που κυριαρχεί στο βασικό χρώμα του νέου μοντέλου Hublot Μύκονος, το στοιχείο που το καθιστά μοναδικό είναι στο δείκτη των μικρών δευτερολέπτων στο 3, όπου «ανεμίζει» ένας κομψός μικρός περιστρεφόμενος ανεμόμυλος, το σύμβολο της Μυκόνου.

hublot 2018_MYKONOS_GOLD1

Η τάση που διαπνέει την Hublot, όπου ο μηχανικός μικρόκοσμος δεν μένει κρυμμένος αλλά αποκαλύπτεται στα μάτια μας, συνεχίζεται ακόμη πιο εντυπωσιακά σε αυτή τη συλλογή.

Από το διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού στο καντράν μπορεί να θαυμάσει κανείς τον αυτόματο skeleton μηχανισμό HUB 1155, με 280 εξαρτήματα, ωραίο φινίρισμα, αυτονομία 42 ωρών και 5 ATM (50m) waterresistance. Όλοι οι δείκτες, οι ενδείξεις των ωρών και οι δύο μετρητές του χρονογράφου είναι από γυαλισμένο ροζ χρυσό ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακός είναι ο εμφανής skeleton δίσκος της ημερομηνίας, με την σχετική ένδειξη να ξεχωρίζει στο 6.

Οι δύο χρονογράφοι Classic Fusion «Mykonos Aerofusion» στεγάζονται σε κάσα 45 χιλιοστών με γυαλισμένες και σατινέ επιφάνειες, η οποία συνδυάζεται με μπλε λουράκι από δέρμα αλιγάτορα και εσωτερική επένδυση από μαύρο καουτσούκ:

  • HUBLOT CLASSIC FUSION 45mm SPECIAL EDITION “MYKONOS AEROFUSION CHRONOGRAPH” King Gold (limited Edition20 pieces) με satin-finished και polished king gold κάσα.
  • HUBLOT CLASSIC FUSION 45mm SPECIAL EDITION “MYKONOS AEROFUSION CHRONOGRAPH” Blue Ceramic (limited Edition50 pieces) με satin-finished, blue ceramic κάσα.

Αυτές οι δύο περιορισμένες εκδόσεις αντιπροσωπεύουν την απόλυτη σύνδεση μεταξύ γης και θάλασσας. Μια πραγματική συγχώνευση στοιχείων που γεννήθηκε από μια διεθνή συνεργασία «γεμάτη» με ελληνικό χρώμα.

Την αποκλειστική διάθεση διεθνώς των Hublot Classic Fusion «Mykonos Aerofusion Chronograph» έχουν τα κοσμηματοπωλεία GOFAS Jewelry:

Αθήνα: Σταδίου 3, τηλ.: 210-3317540 – Μύκονος: Ματογιάννη 43, τηλ.: 22890-24521 – Θεσσσαλονίκη: Πλατεία Αριστοτέλους 9, τηλ.: 2310-279703 – Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος: Intra Schengen Area B, τηλ.: 210-3533627

hublot 2018_MYKONOS_GOLD2

(Visited 1 times, 1 visits today)
By