Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021

Ένα ανακαινισμένο ξενοδοχείο του 1650 στη Σίφνο αποτελεί το ορόσημο της φιλοξενίας στο νησί

Ένα ιστορικό κτήριο μετατράπηκε σε boutique hotel υψηλής αισθητικής.

αυτόσημη, πλέον, με τη δημιουργία αυθεντικών εμπειριών φιλοξενίας, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών Aria Hotels επεκτείνεται στο νησί της Σίφνου με την προσθήκη του boutique hotel Patriarca στο χαρτοφυλάκιό της.

Ανακαινισμένο σύμφωνα με τις αρχές του σύγχρονου design, αλλά και άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία του νησιού, το ξενοδοχείο βρίσκεται στην «καρδιά» της Απολλωνίας, της χώρας της Σίφνου, δίπλα ακριβώς από τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, προσφέροντας προνομιακή πρόσβαση στα πανέμορφα και γραφικά σοκάκια της πόλης.

Ανακαινισμένο σύμφωνα με τις αρχές του σύγχρονου design, αλλά και άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία του νησιού, το ξενοδοχείο βρίσκεται στην «καρδιά» της Απολλωνίας, της χώρας της Σίφνου

Πιστό στη φιλοσοφία των Aria Hotels, που «παντρεύουν» την φιλοξενία με την παράδοση, το ιστορικό κτήριο που στεγάζει το Patriarca αποτελεί ορόσημο για το νησί. Χτισμένο το 1650, αποτέλεσε κατοικία του μετέπειτα Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, Γρηγορίου του Ζ’ (1923-1924).

Ακολουθώντας το χαρακτηριστικό αρχιτεκτονικό στυλ των Κυκλάδων, με το λευκό χρώμα και τις καθαρές γραμμές, αλλά και διανθισμένο με έντονες χρωματικές πινελιές που το καθιστούν μοναδικό, το Patriarca προσφέρει μια ανεκτίμητη εμπειρία διαμονής στον σύγχρονο ταξιδιώτη, οποίος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 6 υπέροχα δωμάτια με κοινόχρηστη πισίνα, κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία και βεράντες.

Ακολουθώντας το χαρακτηριστικό αρχιτεκτονικό στυλ των Κυκλάδων, με το λευκό χρώμα και τις καθαρές γραμμές, αλλά και διανθισμένο με έντονες χρωματικές πινελιές

Φέτος, το καλοκαίρι στη Σίφνο έχει άρωμα αυθεντικής φιλοξενίας, παράδοσης αλλά και υψηλής αισθητικής, πάντα με την υπογραφή των Aria Hotels.

Χτισμένο το 1650, αποτέλεσε κατοικία του μετέπειτα Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, Γρηγορίου του Ζ’ (1923-1924).

Σχετικά με τα Aria Hotels

Tα Aria Hotels (www.ariahotels.gr) είναι μια οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, που πρεσβεύουν την Αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία σε πολλαπλούς προορισμούς στην Ελλάδα: στην Αθήνα (Πλάκα – Σύνταγμα – Κουκάκι), στην Κρήτη (Παλιό Λιμάνι, Χανιά – Αποκόρωνας, Χανιά – Ηράκλειο – Λασίθι), στις Κυκλάδες (Κίμωλο – Μήλο – Μύκονο – Σαντορίνη – Σέριφο – Σίφνο)στην Ήπειρο (Ζαγοροχώρια), στην Πελοπόννησο (Καρδαμύλη) και στις Σποράδες (Σκιάθος). Μετά την πρόσφατη επέκταση των Aria Hotels στην Ισπανία, οι επισκέπτες θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια νέα διάσταση αυθεντικής φιλοξενίας και στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Η φιλοσοφία των Aria Hotels στηρίζεται σε τρεις βασικές αρχές: το περιβάλλον, τον πολιτισμό και το πάθος για ανακάλυψη. Προτεραιότητα αποτελεί η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με επίκεντρο τις αναζητήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη και η προσφορά εμπειριών που, σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική, τον σεβασμό στα πρότυπα του τοπίου και την ιδιαίτερη τοποθεσία, να δημιουργούν την αίσθηση της μοναδικότητας. Τα Aria Hotels είναι θυγατρική εταιρεία του οικογενειακού Ομίλου Libra.

Πιστό στη φιλοσοφία των Aria Hotels, που «παντρεύουν» την φιλοξενία με την παράδοση, το ιστορικό κτήριο που στεγάζει το Patriarca αποτελεί ορόσημο για το νησί.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By