Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Ένοπλος διαρρήκτης συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη

Οπλισμένος και έτοιμος για μάχη ήταν ένας καταζητούμενος αλλοδαπός διαρρήκτης, ο οποίος εντοπίστηκε την ώρα που προσπαθούσε να εισβάλει σε ένα διαμέρισμα στην Αλεξανδρούπολη και μάλιστα προσπάθησε να κρύψει το πιστόλι του.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που περιπολούσαν στην περιοχή τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, είδαν τον αλλοδαπό που βρισκόταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και επιχειρούσε να διαρρήξει την μπαλκονόπορτα. Μόλις τους αντιλήφθηκε εκείνος, παραδόθηκε αλλά πρώτα έκρυψε το πιστόλι που είχε μαζί του μαζί με δυο γεμιστήρες που περιείχαν 31 φυσίγγια.

Το όπλο βρέθηκε και κατασχέθηκε, μαζί με ένα σακίδιο που είχε μέσα δυο φακούς, ένα ψαλίδι και ένα ζευγάρι γάντια τα οποία φορούσε ο δράστης.

Ο αλλοδαπός, που έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις αρχές για διαρρήξεις, αναζητούνταν με διάταξη εισαγγελέα για παραβίαση των όρων απόλυσης που του είχαν επιβληθεί για παλιότερα αδικήματα.

Σε σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και παράβαση του νόμου περί όπλων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ το πιστόλι του εστάλη για βαλλιστική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By