Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ένωση Κεντρώων: Να ζητήσει η κυβέρνηση τις παραιτήσεις όλων όσοι εμπλέκονται στην Υγεία

Για προσπάθεια εξαπάτησης και αποπροσανατολισμού του ελληνικού λαού, έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία.

«Αν η κυβέρνηση πραγματικά επιθυμεί να εξυγιάνει την Υγεία και να πάψουν τα σκάνδαλα, ένα πρώτο καλό βήμα θα ήταν να ζητήσει άμεσα τις παραιτήσεις όλων των στελεχών της που εμπλέκονται με τον χώρο της Υγείας. Το ίδιο βέβαια θα έπρεπε να είχαν κάνει όλα αυτά τα χρόνια το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Να μοιράσετε τις ευθύνες αναλόγως» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης διερωτώμενος «Πώς θα λειτουργεί η Επιτροπή; Θα απαγορεύετε στους μάρτυρες να απαντούν όταν ερωτώνται σχετικά με γεγονότα που αναφέρονται πριν το 1997 και μετά το 2014; Θα λογοκρίνονται οι επιστολές;».

Επιπλέον, ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε τη θέση του κόμματος ότι θα καταψηφίσει την πρόταση στην περίπτωση που «παρά τις εκκλήσεις μας η κοινοβουλευτική πλειοψηφία δεν δείξει γενναιότητα και δεν συμπεριλάβει στην πρότασή της και την περίοδο διακυβέρνησής της, δηλαδή 2015 ως 2017»

By