Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, 2022

Ένταση και δύσκολες στιγμές για τον ΟΦΗ- τα άκουσε και ο Νίκος Μαχλάς!

Στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ που περνά δύσκολες ώρες, το παρών έδωσε και ο δικηγόρος από το Ηράκλειο Αλέξανδρος Φουκαράκης. Ποιός είναι και τι συμβαίνει στην ομάδα της Κρήτης; 

thumbnailΌπως ξεκαθάρισε ο ίδιος, δεν είναι εκπρόσωπος της εταιρείας από το Κατάρ που φέρεται να ενδιαφέρεται, αλλά κομιστής ενός εγγράφου που του απέστειλε ένα δικηγορικό γραφείο της Αθήνας. Ένα γραφείο το οποίο εκπροσωπεί την κατασκευαστική εταιρεία «Royal Group Holdings» και σύμφωνα με το ενδιαφέρον που εκδήλωσε κι επίσημα τη Δευτέρα το πρωί στον μεγαλομέτοχο Ερασιτέχνη ΟΦΗ, προτίθεται να βάλει 2,5 εκ. ευρώ στις 20 Ιανουαρίου εφόσον γίνουν αποδεκτές πέντε συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει.

Ερωτώμενος από τον κόσμο ο κ. Φουκαράκης ποια άτομα βρίσκονται πίσω από τη συγκεκριμενη εταιρεία απάντησε ότι δεν γνωρίζει καθώς δεν είναι εκπρόσπωπος της «Royal Group Holdings» αλλά κομιστής του εγγράφου ενδιαφέροντος. Και η εντολή που είχε ήταν να το παρουσιάσει και παράλληλα να δώσει το «παρών» στη ΓΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Με πρόταση του Αριστείδη Λεβεντάκη που έγινε αποδεκτή από τη ΓΣ, ορίστηκε μία πενταμελής επιτροπή που εξετάζει ήδη (δεν υπάρχουν άλλωστε καθόλου χρονικά περιθώρια) το κατά πόσο είναι σοβαρό ή όχι το ενδιαφέρον της εταιρείας από το Κατάρ. Η επιτροπή αποτελείται από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ανδρέα Μανουσάκη, τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γιάννη Δανδάκη και τον πρόεδρο του Συλλόγου Μετόχων Νίκο Διαλυνά συν δύο κόμη άτομα.

Απειλή επεισοδίων

Ο Νίκος Τσαμπουράκης… πλήρωσε τα σπασμένα για την απουσία του Μάνθου Πουλινάκη από την τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος δέχθηκε επίθεση μερίδας οπαδών, απειλήθηκε σοβαρό επεισόδιο στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό του ΒΑΚ και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για ν’ αποφευχθούν τα χειρότερα- Παρέμβαση από τον πρώην πρόεδρο του ΟΦΗ Γιάννη Παπαματθαιάκη, τον πρώην παράγοντα Κώστα Ρεπανάκη, αλλά και τον Ηρακλή Νύκταρη.

Οι μαινόμενοι φίλαθλοι ζήτησαν τον λόγο από τον Νίκο Τσαμπουράκη για την απουσία του Μάνθου Πουλινάκη από τη διαδικασία και απαίτησαν να σηκωθεί να μιλήσει. Η ένταση κράτησε αρκετή ώρα και γενικότερα υπήρχε αρνητικό κλίμα με σαφείς αιχμές για τον προηγούμενο πρόεδρο. Οι οπαδοί… τα έψαλαν για αρκετή ώρα και στο Νίκο Μαχλά για την διαχείριση που έκανε στην ομάδα επί δικών του ημερών. Τα άκουσε σε μικρότερο βαθμό και ο Ανδρέας Μανουσάκης για το γεγονός ότι ήταν στη διοίκηση, αλλά δεν έλεγε τίποτα γι’ αυτά που έβλεπε να γίνονται.

Πηγή: cretesports.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By