Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Ένταση και πάλι στο Δήμο για το γήπεδο της ΑΕΚ- είχε και… γιαούρτια το μενού!

Χαμός ξανά! Σε μια ακόμα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας υπήρξε ένταση με αφορμή το γήπεδο της ΑΕΚ και το Αλσος, με… γιαουρτώματα και παρουσία των ΜΑΤ.

2-vertΚι αυτή τη φορά το μενού στο δημοτικό συμβούλιο είχε φωνές, γιαούρτια ακόμη (!) αλλά και δύο διμοιρίες των ΜΑΤ για την εκκένωση της αίθουσας προκειμένου να ολοκληρωθεί το δ.σ.

Το δημοτικό συμβούλιο είχε προγραμματιστεί να αρχίσει στις 19:00, με το θέμα του γηπέδου να είναι τρίτο προς συζήτηση. Όμως καθυστέρησε να αρχίσει τουλάχιστον για 30 λεπτά, με τον δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο να ζητά τη συνδρομή δύο διμοιριών των ΜΑΤ, καθώς 200 περίπου οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν εκεί, σαφώς εκνευρισμένοι από το κλίμα που είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα.

Οπαδοί της Ένωσης επιτέθηκαν λεκτικά σε μέλη του δημοτικού συμβουλίου, επιμένοντας πως το γήπεδο θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Μπορείτε να πάτε στον Πειραιά αν δεν γουστάρετε το γήπεδο, εδώ θα παίζει η ΑΕΚ ό,τι και να λέτε, ό,τι και να κάνετε» είπαν οι οπαδοί της ΑΕΚ, σύμφωνα με το aek-live.gr.

Όταν η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου άρχισε και στο τραπέζι ήρθε το θέμα του γηπέδου, επικράτησε νέα σύγχυση.

Ο δήμαρχος Αρης Βασιλόπουλος στην τοποθέτησή του επέμενε στα όσα υποστηρίζει, επαναλαμβάνοντας: «Εμείς κοιτάμε την προστασία του άλσους».

Σε ερώτηση της αντιπολίτευσης, γιατί δεν δέχεται την απόφαση της διεύθυνσης Δασών, ο δήμαρχος δεν κατάφερε να απαντήσει, αφού σε εκείνο το σημείο δημιουργήθηκε ένταση, με φωνασκίες, γιαούρτια… να ύπτανται και με τα ΜΑΤ να κάνουν την είσοδό τους στην αίθουσα.

Συνολικά έγιναν τέσσερις διακοπές της συνεδρίασης από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Πάνο, ενώ λόγω της ατμόσφαιρας αποχώρησαν οι παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ΝΕΟ Γιώργος Αράπογλου και Λευτέρης Πλάτανος.

Η συνεδρίαση πήγαινε προς διακοπή, ωστόσο διατάχθηκε η εκκένωση της αίθουσας, προκειμένου να συνεχιστεί και να λήξει ομαλά.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By