Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Έντονη αντιπαράθεση ΚΚΕ – Χ.Α. για την πώληση του 902

Λογομαχία Λαγού – Παφίλη με αφορμή δηλώσεις του πρώτου για την πώληση του καναλιού

pafilisA

Οξύνθηκαν για ακόμη μια φορά τα πνεύματα μεταξύ της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ στο Κοινοβούλιο κατά την διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός αφιέρωσε σχεδόν όλη την ομιλία του στην πώληση του «902» από το ΚΚΕ σε offshore στην Κύπρο και του ζήτησε να δημοσιοποιήσει τη διαδρομή του χρήματος.

«Δεν είναι καλό να απαντάς σε αυτούς που έχουν δώσει εντολές για δολοφονίες», απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης κάνοντας λόγο για συκοφαντίες. «Φαίνεται ότι η κουκούλα δεν φεύγει ποτέ. Όλα αυτά είναι συκοφαντίες. Αυτά που είπαν είναι πασίγνωστα. Τα υποτιθέμενα συμβόλαια είναι γνωστά, τα έχουμε καταθέσει στην Εφορία. Η πώληση που έκανε το ΚΚΕ είναι σε μία νόμιμη εταιρεία, που οι πάντες γνωρίζουν ποιος είναι πρόεδρος της εταιρείας», υπογράμμισε και πρόσθεσε για την Χρυσή Αυγή: «Εκτελούν συμβόλαια είτε θανάτου είτε άλλου είδους, τα χρήματα πήγαν όλα στους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά ταμεία και όχι στο ΚΚΕ».

«Εκτελούν συμβόλαια άλλου είδους. Η θέση που πρέπει να τους δώσει ο λαός είναι, όπως λέει ο αρχηγός τους, στους ηττημένους του 1945, δηλαδή στα σκουπίδια της ιστορίας», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

«Καταλαβαίνω τη δύσκολη θέση που βρίσκονται. Ήρθε να μας πει τι; Τίποτα. Ζητάμε να μας πει τη διαδρομή των χρημάτων της πώλησης σε μία offsore», απάντησε ο Λαγός, ενώ για τις κατηγορίες σχετικά με τις εντολές για δολοφονίες, σημείωσε: «Είναι αδαής. Κατηγορούμαστε για ομιλίες». «Οι κύριοι του ΚΚΕ έκαναν την αγοραπωλησία λες και είναι κτήμα του παππού τους για μία ραδιοτηλκεοπτική συχνότητα που δεν ήταν δική τους», υποστήριξε.

«Φαίνεται ότι τα μαχαίρια τα ονομάζουν ομιλίες και τις δολοφονίες πολιτική δράση», ανταπάντησε ο κ. Παφίλης επισημαίνοντας ότι «οι πρόγονοί τους τα ίδια έκαναν στα μπλόκα, φορούσαν κουκούλες και έδειχναν».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By