Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Έντονη αντιπαράθεση Ζωής με τη ΝΔ στη Βουλή

 

Το κόμμα αποχώρησε από την ολομέλεια μετά από σφοδρή σύγκρουση με την ΠτΒ

konstantopoulou-vouli-proedros

Νέα σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, ξέσπασε σήμερα με το κόμμα να αποχωρεί από την ολομέλεια.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης για το «μίνι ασφαλιστικό νομοσχέδιο» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, ζήτησε τον λόγο να τοποθετηθεί επί διαδικαστικού ζητήματος κι όταν η κ. Κωνσταντοπούλου κάλεσε να εγγραφεί στον κατάλογο – αφού προηγηθεί ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Εργασίας, Δημήτρης Στρατούλης – σύμφωνα με τον Κανονισμό, οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατήγγειλαν τη διαδικασία και αποχώρησαν, υπό έντονες φωνασκίες.

Μάλιστα η κ. Κωνσταντοπούλου ανακάλεσε τρεις φορές στην τάξη τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, Γιάννη Βρούτση, Νίκο Παναγιωτόπουλο και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκο και Γιάννη Κουτσούκο αφού ανέγνωσε το σχετικό άρθρο του Κανονισμού, το οποίο περιγράφει τί επιβάλλεται σε επίπεδο πειθαρχικών μέτρων σε ανάρμοστη συμπεριφορά βουλευτή.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γ. Βρούτσης ανέφερε κατά τη αναχώρησή του: «Αυτή είναι η Αριστερά που δεν σέβεται την Δημοκρατία«.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By