Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Έντονη απάντηση Χρυσοβελώνη σε Δανέλλη – Ψαριανό

«Το Ποτάμι θα αντικαταστήσει τη ΜΟΜΑ με τις τεχνικές εταιρείες των αφεντικών του»

xrisoveloni_2

Την αντίδραση της εκπροσώπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, προκάλεσε η δήλωση των βουλευτών του Ποταμιού Σπύρου Δανέλλη και Γρηγόρη Ψαριανού για τον Πάνο Καμμένο.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Χρυσοβελώνη αναφέρει τα εξής: «Το Ποτάμι θα αντικαταστήσει τη ΜΟΜΑ με τις τεχνικές εταιρείες των αφεντικών του. Στο Κούγκι θα παραδώσει τη Μονή στους Τούρκους, θα φιλοξενήσει τους μετανάστες, θα συνεργαστεί με τον κ. Βορίδη για τα θέματα της κοινότητας, θα αποστρατιωτικοποιήσει την ΕΛΔΥΚ και, τελικά, όπως είπε χθες ο εκπρόσωπός του κ. Θεοχάρης, θα αρνηθεί τις αποζημιώσεις, γιατί οι Γερμανοί μας έκαναν… καλό στο Β’ Παγκόσμιο πόλεμο…».

Νωρίτερα, οι δύο βουλευτές του Ποταμιού είχαν εξαπολύσει σκληρή επίθεση προς τον Πάνο Καμμένο, με αφορμή ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην οποία γίνεται λόγος για άμεση σύνδεση της διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα «με μια παράλληλη εκστρατεία αποκατάστασης της ιστορικής μνήμης και αντιναζιστικής-αντιφασιστικής θωράκισης της νέας γενιάς τόσο στα σχολεία όσο και στις Ένοπλες Δυνάμεις».

Τονίζεται μάλιστα στην ανακοίνωση ότι «εξετάζεται η έκδοση και η διανομή ειδικού εντύπου σε σχολεία και στρατόπεδα».

By