Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024

Εντοπίστηκε νέο κομμάτι του Boeing 777

Άνδρας, ο οποίος εργάζεται στο νησί Ρεϊνιόν, ισχυρίζεται ότι είχε εντοπίσει ένα κάθισμα στην ίδια παραλία με αυτή που βρέθηκε το φτερό

Malaysia-Airlines-Boeing-777-200-3250896

Εντοπίστηκε ένα νέο τμήμα από το μοιραίο Μαλαισιανό Μπόινγκ την Κυριακή στο νησί Ρεϊνιόν του Ινδικού Ωκεανού ανοιχτά της Μαδαγασκάρης.

Το αντικείμενο, που φαίνεται ότι είναι η πόρτα ενός αεροσκάφους, παραδόθηκε στις αρχές, και φέρει πάνω του κάποιου είδους επιγραφή. Προ ημερών στο νησί είχε εντοπιστεί τμήμα φτερού, μήκους δύο μέτρων, το οποίο μεταφέρθηκε στη Γαλλία για να διαπιστωθεί αν προέρχεται από την πτήση ΜΗ370 της Malaysia Airlines με τους 239 επιβαίνοντες που αγνοείται από το Μάρτιο του 2014.

Από την πλευρά του, ένας άνδρας, ο οποίος εργάζεται στο νησί Ρεϊνιόν, ισχυρίστηκε στη βρετανική εφημερίδα Telegraph ότι πριν από τρεις μήνες είχε εντοπίσει ένα κάθισμα στην ίδια παραλία με αυτή που βρέθηκε το φτερό.

Ο άνδρας, ονόματι Νίκολας Φεριέ, βρήκε το κάθισμα στις αρχές Μαΐου αλλά υποστηρίζει ότι «μόνο την περασμένη Τετάρτη συνειδητοποίησα από πού θα μπορούσε να προέρχεται». «Πιθανότατα να προερχόταν από αυτή την πτήση» εκτίμησε.

Ο Φεριέ όμως δηλώνει ότι έκαψε τόσο αυτό, όσο και άλλα μικροευρήματα που ξεβράστηκαν στην ακτή. «Αυτή είναι η δουλειά μου. Μαζεύω σκουπίδια και τα καίω».

By