Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022

Εντός της εβδομάδας η συνεδρίαση της Κ.Ο. ΝΔ

Ποιες θα είναι οι πρώτες κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη ως προέδρου του κόμματος

nea dimokratia

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (Κ.Ο.) της Νέας Δημοκρατίας, με τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη να συνεχίζει από το πρωί τις επαφές του με τους επιτελείς του κόμματος και τους στενούς του συνεργάτες.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί νέο σχήμα τομεαρχών της Ν.Δ., θα οριστεί νέος εκπρόσωπος Τύπου και θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα, συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη τονίζουν ότι ισχύει η δέσμευσή του για αναγέννηση της Ν.Δ. μέσα σε 111 ημέρες και εντός της εβδομάδας ο πρόεδρος του κόμματος θα ανακοινώσει την απόφασή του για τη διενέργεια συνεδρίου.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί νωρίτερα τακτικό συνέδριο.

Με τον κ. Μητσοτάκη επικοινώνησε το πρωί ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Ζόζεφ Ντολ και τον συνεχάρη για την εκλογή του στην προεδρία της Ν.Δ.

Σύντομα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πραγματοποιήσει και το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, πιθανότατα στην Κύπρο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By