Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Επεισόδια με χημικά και κυκλοφοριακό μπλακ άουτ στην Κηφισίας στη συγκέντρωση εποχικών πυροσβεστών

Εκτροπή  κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα στο ύψος της Hellexpo –  Τα οχήματα σχηματίζουν ουρά χιλιομέτρων από το ύψος του ΚΑΤ στην Κηφισιά μέχρι κα το ύψος της Σπύρου Λούη – Νερό με «αύρες» έριξαν οι αστυνομικοί για να απομακρύνουν τους εποχικούς πυροσβέστες

Μεγάλο μποτιλιάρισμα έχει προκληθεί στην κάθοδο της Κηφισίας, καθώς στο ύψος του εμβολιαστικού κέντρου Προμηθέας  συμβασιούχοι πυροσβέστες πραγματοποιούν διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας. Λίγο νωρίτερα μάλιστα, σημειώθηκαν επεισόδια κατά τα οποία οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών.  Μάλιστα, προκειμένου να απομακρύνουν τους εποχικούς πυροσβέστες έριξαν νερό με «αύρες».

Λόγω της συγκέντρωσης πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα στο ύψος της Hellexpo.

kiffisias_pirosvestes__2_

kiffisias_pirosvestes__1_

kiffisias_pirosvestes__3_

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί  κυκλοφοριακή συμφόρηση. Τα οχήματα σχηματίζουν ουρά χιλιομέτρων από  το ύψος του ΚΑΤ στην Κηφισιά.

Τα αυτοκίνητα είναι σχεδόν ακινητοποιημένα στο καθοδικό ρεύμα της λεωφόρου Κηφισίας.

Πρόκειται για συγκέντρωση διαμαρτυρίας ένστολων, ύστερα από κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, το Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών.

kifisias-kinisitora-pirosvestes

pirosvestes-helexpo-kifisias

Κυκλοφοριακά προβλήματα αναμένονται στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα καθώς συγκέντρωση πραγματοποιούν αυτήν την ώρα σταφιδοπαραγωγοί της Πελοποννήσου.

Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης παραμένουν συγκεντρωμένοι αγρότες από την Κρήτη διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στις αγροτικές επιδοτήσεις και την αύξηση του κόστους παραγωγής.  Η οδός Αχαρνών στο ύψος της πλατείας Βάθης, παραμένει κλειστή μέχρι και αυτή την ώρα.

Εικόνα της κίνησης τώρα, ώρα 12:40

kinisitora-helexpo-kifisias-pirosvestes

(Visited 1 times, 1 visits today)
By