Τρίτη, 15 Ιουνίου, 2021

Επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής: Συλλήψεις ακροδεξιών

Μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής πραγματοποιείται αυτή την ώρα για συλλήψεις ακροδεξιών ομάδων στην περιοχή της Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί εισέβαλαν ταυτόχρονα σε πέντε σπίτια ατόμων, τα οποία φαίνεται να ανήκουν σε συγκεκριμένη ομάδα της ακροδεξιάς.

Κάποια από αυτά τα άτομα σχετίζονται με επιθέσεις σε στέκια αντιεξουσιαστών, καθώς επίσης και για επιθέσεις στο στέκι «Φαβέλα» στον Πειραιά. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν έτοιμες μολότοφ και εκρηκτικές ύλες.

Με τα μέχρι τώρα στοιχεία, όμως, οι αρχές δεν μπορούν να πουν με σιγουριά ότι τα άτομα αυτά έχουν σχέση και με την επίθεση στη «Φαβέλα» πριν από περίπου 10 μέρες, όπου μάλιστα τραυματίστηκε και μία δικηγόρος.

Πληροφορίες του CNN Greece επίσης αναφέρουν ότι στα σπίτια των ακροδεξιών έχει βρεθεί αρκετό υλικό, το οποίο σχετίζεται με το συγκεκριμένο χώρο.

Η αντιτρομοκρατική συνέχισε την έρευνά της μετά τις πρώτες συλλήψεις των ακροδεξιών πριν από περίπου ενάμισι μήνα, και σύμφωνα με στελέχη της Κατεχάκη, τα άτομα τα οποία σήμερα έχουν συλληφθεί έχουν σχέση και με άλλες επιθέσεις είτε σε μεμονωμένα άτομα είτε σε οργανωμένους χώρους.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By