Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Επικυρώθηκε από την Σούπερ Λιγκ η βαθμολογία για τα πλέι-οφ

Το διοικητικό συμβούλιο της Σουπερ Λιγκ επικύρωσε την βαθμολογία του πρωταθλήματος από την 1η ως την 5η θέση, προκειμένου να αρχίσουν τα πλέι-οφ. Υπέρ της επικύρωσης ψήφισαν όλες οι ΠΑΕ με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό που ψήφισε κατά, βγάζοντας στη συνέχεια σχετική ανακοίνωση, και τον Παναιτωλικό που ψήφισε λευκό.thumbnailΕάν η βαθμολογία δεν επικυρωνόταν και δεν άρχιζαν τα πλέι οφ, δεν θα υπήρχαν πλέον ημερομηνίες και οι θέσεις τις Ευρώπης θα κρίνονταν από την βαθμολογία της κανονικής περιόδου όταν επικυρωνόταν.

Αμέσως μετά την απόφαση ο Παναθηναϊκός εξήγησε γραπτώς τη στάση του, ενώ για τον Ολυμπιακό δηλώσεις έκανε ο Σάββας Θεοδωρίδης: «Είναι πολύ σοβαρή η στάση του ΠΑΟΚ, για να μην ξαναγίνουν τα περσινά και να διαλυθούν οι λυκοφιλίες. Εμείς είμαστε πρωταθλητές, άσχετα αν κάποια παπαγαλάκια λένε αύριο ότι άλλη ομάδα είναι πρωταθλήτρια. Ο μόνος που κάνει επενδύσεις είναι ο κ. Μαρινάκης και θα κάνει υπερομάδα για του χρόνου. Με το τζάμπα ομάδες δεν γίνονται», είπε.

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. της Super League:

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Επικυρώθηκαν κατά πλειοψηφία οι θέσεις 1-5 του βαθμολογικού πίνακα αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. Υπέρ της αναβολής της επικύρωσης του συνόλου του βαθμολογικού πίνακα ψήφισε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενώ λευκό ψήφισε η ΠΑΕ Παναιτωλικός. Απουσίαζε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το Αγωνιστικό και Τηλεοπτικό Πρόγραμμα των Play Offs 2014-2015.

By