Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022

Επιμένει ο Αδωνις για το ταξίδι στο Παρίσι: Περιμένω την λίστα επιβαινόντων για Παρίσι

Aμεση ήταν η αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ Aδωνι Γεωργιάδη στη διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου, με την οποία γίνεται γνωστό ότι πράγματι ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε ενδιάμεση στάση στο Παρίσι επιστρέφοντας από τη Λισαβόνα.

«Τώρα που παραδέχονται ότι πήγε στο Παρίσι (χωρίς να το έχει ανακοινώσει) αναμένω την λίστα των επιβαινόντων…», αναφέρει μέσω Twitter ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συμπλήρωσε «Καλά αφού έκανε τέτοια συνάντηση για μεγάλη μάλιστα επένδυση στην Ελλάδα, γιατί την κράτησε κρυφή;…Πόσο ψεύτης!;»

 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργιάδης είχε ζητήσει εγγράφως το σχέδιο πτήσης του πρωθυπουργικού αεροσκάφους από την αναχώρησή του για τη Λισαβόνα μέχρι την επιστροφή του, μετά την Σύνοδο του Νότου, στην Ελλάδα, αφήνοντας αιχμές περί χρήσης του από τον Πρωθυπουργό για λόγους αναψυχής.

Με διαρροή τους, κύκλοι του πρωθυπουργικού μεγάρου έκαναν λόγο για ενδιάμεση στάση στη γαλλική πρωτεύουσα, για την οποία ήταν ενήμερη η ελληνική πρεσβεία στη Γαλλία, αλλά και η γαλλική κυβέρνηση.

(Visited 1 times, 1 visits today)