Παρασκευή, 7 Μαΐου, 2021

Επιμένει στο «παρών» η ΔΗΜΑΡ

«Η ΔΗΜΑΡ δεν προτίθεται να συμβάλει στη συντήρηση των αδιέξοδων πολιτικών που ακολουθούνται»

kouvelis-DIMAR

Με ανακοίνωση της η Δημοκρατική Αριστερά βάζει ένα τέλος σε όλες τις φήμες που θέλουν διάσπαση της κοινής γραμμής του κόμματος για καταψήφιση του Σταύρου Δήμα για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, τόσο στην σημερινή ψηφοφορία όσο και σε αυτή της 29ης Δεκεμβρίου.

Το σκεπτικό της απόφασης σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Αγ. Κωνσταντίνου μετά το πέρας της κοινής συνεδρίασης της Κ.Ο και της Εκτελεστικής Επιτροπής, έγκειται στο ότι «η ΔΗΜΑΡ δεν προτίθεται να συμβάλει στη συντήρηση των αδιέξοδων πολιτικών που ακολουθούνται«.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Για τις πολιτικές εξελίξεις, όπως αυτές διαμορφώνονται μετά την πρώτη ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή, συζήτησαν η Εκτελεστική Επιτροπή και η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς. Τα παριστάμενα μέλη των δύο οργάνων αποφάσισαν ομόφωνα ότι οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσουν την πρόταση προεδρικής εκλογής που έφερε η κυβέρνηση και στην αυριανή δεύτερη ψηφοφορία, και στην τρίτη, της 29ης Δεκεμβρίου, με το σκεπτικό ότι η ΔΗΜΑΡ δεν προτίθεται να συμβάλει στη συντήρηση των αδιέξοδων πολιτικών που ακολουθούνται«.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By