Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Επίσκεψη Σαμαρά στο γραφείο Βενιζέλου στη Βουλή

Εξερχόμενος ο κ. Σαμαράς επέκρινε τις τροπολογίες που έχουν καταθέσει βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση του «κουκουλονόμου» και τον τρόπο λήψης DNA από κρατούμενους

SamarasVenizelos_614920515

Επίσκεψη από τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στο γραφείο του στη Βουλή.

Εξερχόμενος από το γραφείο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Σαμαράς ερωτηθείς από δημοσιογράφους αν το κόμμα του θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά της Προέδρου της Βουλής, απάντησε «οψόμεθα«, ενώ σχετικά με τις τροπολογίες που έχουν κατατεθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, σημείωσε ότι «είναι αντίρροπες με το πνεύμα του υπουργού», αναφερόμενος στο πρόσφατο άρθρο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση.

Ο κ. Σαμαράς έκανε λόγο για «νοοτροπία που διχάζει», εμφανώς προβληματισμένος.

Ερωτηθείς για την ομιλία του, σχολίασε ότι θα είναι «εφ΄ όλης της ύλης», ενώ ευχήθηκε «Καλό Πάσχα» στους παριστάμενους, αφού ο ίδιος προτίθεται να αναχωρήσει για την Πύλο την Μεγάλη Πέμπτη, για να επισκεφτεί τρία έργα, για τα οποία έχει επιδείξει προσωπική μέριμνα στη διάρκεια της πρωθυπουργίας του.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By