Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022

Επεισόδια με πρόκριση για την Γκάνα (βίντεο)

Οι αστυνομικές δυνάμεις και τα άτομα ασφαλείας περικύκλωσαν τους εισβολείς φιλάθλους για να τους προστατεύσουν, ενώ ένα ελικόπτερο έκανε την εμφάνισή του πάνω από τις εξέδρες

ghana

Επεισοδιακός ήταν ο ημιτελικός του Αφρικανικού Κυπέλλου Εθνών μεταξύ της Γκάνας και της Ισημερινής Γουινέας, αφού στο 83ο λεπτό μερίδα οπαδών των «μαύρων αστεριών» εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις και τα άτομα ασφαλείας περικύκλωσαν τους εισβολείς φιλάθλους για να τους προστατεύσουν, ενώ ένα ελικόπτερο έκανε την εμφάνισή του πάνω από τις εξέδρες.

https://www.youtube.com/watch?v=T8R0OVhWYcU

Πέντε περίπου λεπτά μετά από τη διακοπή, οι ποδοσφαιριστές της οικοδέσποινας αξίωσαν από τους οπαδούς τους να σταματήσουν τη ρίψη αντικειμένων, προτού αποφασιστεί η εκκένωση του «Nuevo Estadio de Malabo» για να παιχτούν χωρίς παρατράγουδα τα τελευταία λεπτά του ημιτελικού του Αφρικανικού Κυπέλλου Εθνών.

Σύμφωνα με το Eurosport, οι θερμόαιμοι οπαδοί της Ισημερινής Γουινέας έχουν σκοπό να περιμένουν εκτός γηπέδου εκείνους της Γκάνας, οι οποίοι αποχώρησαν από τη φυσούνα, συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων.

Οι ποδοσφαιριστές της διοργανώτριας ομάδας απέκτησαν τον άχαρο ρόλο του καθαρισμού του αγωνιστικού χώρου από τα μπουκάλια και τα υπόλοιπα αντικείμενα, με σκοπό το ματς να συνεχιστεί έπειτα από περίπου μισή ώρα διακοπής.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By