Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

«Επεισοδιακή» συνάντηση Πανούση με Μπουτάρη

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη έστειλε μήνυμα στην κυβέρνηση να τελειώνει με τη διαπραγμάτευση για να κυβερνηθεί ο τόπος

mpoutaris

Μετά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ο κ. Πανούσης πέταξε το «καρφί» του για την ατέρμονη διαδικασία της διαπραγμάτευσης.

«Υπάρχει η διαπραγμάτευση, υπάρχει και η διακυβέρνηση. Πρέπει να τελειώνουμε εν πάση περιπτώσει με τη διαπραγμάτευση. Προφανώς έντιμη και προφανώς με το μικρότερο δυνατό κόστος για τον ελληνικό λαό που έχει υποστεί πολλά, αλλά πρέπει να κυβερνηθεί ο τόπος. Δηλαδή πρέπει να σχολεία να λειτουργήσουν, πρέπει οι δήμοι να λειτουργούν, τα νοσοκομεία να λειτουργούν. Δεν γίνεται να τα παραπέμπουμε όλα σ” αυτή τη δύσκολη διαπραγμάτευση» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο απολαυστικός διάλογος με Μπουτάρη

Νωρίτερα, ο Γ. Πανούσης είχε μια «επεισοδιακή» συνάντηση με τον Γιάννη Μπουτάρη. Ο υπουργός πήγε με μισή ώρα καθυστέρηση στο ραντεβού αλλά ο δήμαρχος ήρθε μετά από ακόμη πέντε λεπτά. «Ο δήμαρχος είναι βεντέτα. Να πάρουμε λίγο από τη λάμψη του», είπε ο Γ. Πανούσης στους δημοσιογράφους. Αμέσως μετά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έδωσε με το γνωστό του στιλ, το σήμα αποχώρησης στους εκπροσώπους των ΜΜΕ:

Μπουτάρης: «Πάρτε δρόμο»

Πανούσης: «Δήμαρχε προσέχετε γιατί εάν παρανομήσετε μπορεί να συλληφθείτε. Έχουμε αστυνομικούς εδώ».

Μπουτάρης: «Εδώ είναι ιδιωτικός η δημόσιος χώρος;»

Πανούσης: «Δεν είναι το γραφείο του καθενός, είναι το γραφείο του δημάρχου. Εάν είναι κλειστό είναι ιδιωτικός χώρος, εάν είναι ανοιχτό είναι δημόσιος», είπε ο κ. Πανούσης.

Όταν η συζήτηση «πήγε» στο κάπνισμα ο γ.γ. του δήμου Θεσσαλονίκης, Θωμάς Ψαρράς, αποκάλυψε ότι ο Μπουτάρης «είναι ο μόνος που κάπνισε στην καγκελαρία στο Βερολίνο».

 

(Visited 1 times, 1 visits today)