Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Επιστρέφει ο Ζοτς sold out στο Ο.Α.Κ.Α.

Η κρισιμότητα του παιχνιδιού με τη Φενερμπαχτσέ αλλά και η επιστροφή του Ομπράντοβιτς στο Ο.Α.Κ.Α. κινητοποίησε τους πράσινους που δεν άφησαν «χαρτάκι» ούτε για δείγμα

pao-bc

Κατάμεστο από άκρη σ” άκρη θα είναι απόψε το βράδυ στο ΟΑΚΑ. Όπως αναμενόταν, ο κόσμος του Παναθηναϊκού εξάντλησε κάθε διαθέσιμο εισιτήριο, προκειμένου να σπρώξει τους παίκτες του Τζόρτζεβιτς στη νίκη, στο κρίσιμο ματς με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά και να υποδεχθεί για τρίτη φορά τον μύθο, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η ΚΑΕ ενημέρωσε γι” αυτήν την εξέλιξη, ευχαρίστησε τους φίλους του τριφυλλιού για την ανταπόκρισή τους και ζήτησε -απ” τους περίπου 18.000 που θα βρεθούν στο κλειστό του Αμαρουσίου- «μοναδική ατμόσφαιρα», ούτως ώστε ο Εξάστερος να φτάσει στο στόχο του!

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε (Πέμπτη 25/2/2016 και ώρα 21.15).

Για μια ακόμα φορά οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα γεμίσουν το ΟΑΚΑ αποδεικνύοντας την αγάπη και την πίστη στην ομάδα και για το λόγο αυτό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τους πάντες.

Εκφράζει δε τη βεβαιότητά της ότι στο ΟΑΚΑ θα επικρατήσει μοναδική ατμόσφαιρα, σε αθλητικά πλαίσια, όπως ακριβώς αρμόζει σε έναν κορυφαίο Ευρωπαϊκό σύλλογο.

Ως εκ τούτων, προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία οι φίλοι της ομάδας και με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ προς αυτούς, αναφέρονται τα εξής:

-Απ’ αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, εισιτήρια του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε.

-Παρακαλούνται όσοι δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο της αναμέτρησης να μην προσέρχονται στο ΟΑΚΑ. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος γι’ αυτούς ώστε να εισέλθουν στο γήπεδο ενώ υπενθυμίζουμε ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τα επίσημα σημεία διάθεσης είναι οι αποκλειστικοί προμηθευτές εισιτηρίων για τους αγώνες της ομάδας. Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος δεν είναι νόμιμος ούτε κι εξασφαλίζει, επομένως, είσοδο στο γήπεδο.

-Συνιστά στους φίλους της ομάδας να προσέλθουν όσο το δυνατό πιο έγκαιρα στο ΟΑΚΑ προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός και πάντα να έχουν στο μυαλό τους ότι οι άνθρωποι της ασφάλειας όπως και οι αρμόδιοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκονται στη διάθεσή τους για να τους βοηθήσουν και να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη.

Ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του, προχωρούν μαζί.