Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Επίθεση ΑΝ.ΕΛ. σε Ν.Δ.: Εκπροσωπείτε το παλιό και φθαρμένο σύστημα

Μιλάει για συνεργασίες των υγιών δυνάμεων, το κόμμα που εκπέμπει συνεχώς οσμές διαφθοράς, συναλλαγής και συγκάλυψης

anel

Επίθεση στη Ν.Δ. εξαπέλυσε με δήλωσή του ο γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο κ. Μοίρας κατηγόρησε συγκεκριμένα τη Ν.Δ. ότι μετά «την στρατηγική της πολιτικής πόλωσης και της οξύτητας» παίζει το «χαρτί της δήθεν θεσμικότητας», χαρτί που όμως, σύμφωνα με τον ίδιο, «έχει ήδη κάψει».

Αναλυτικά όλη η δήλωση:

Βλέποντας από την αρχή ότι η στρατηγική της πολιτικής πόλωσης και της οξύτητας δεν φέρνει ως αποτέλεσμα ούτε καν την εσωτερική κομματική συσπείρωση (με ζωντανή απόδειξη την ανοιχτή συγκέντρωση στη Χαλκίδα), τώρα η Νέα Δημοκρατία παίζει το χαρτί της δήθεν θεσμικότητας. Και αυτό το χαρτί όμως το έχει ήδη κάψει.

Μιλάει για πολιτική σταθερότητα, ενώ στα δικά της προπαγανδιστικά εκμαγεία είναι που κατασκευάζονται τα γνωστά σενάρια «αριστερής παρένθεσης» μαζί με τις «θεωρίες των άκρων».

Μιλάει για συναινέσεις ενώ μέχρι χθες μόλις, τα μέσα διαλόγου που χρησιμοποιούσε ήταν οι χαρακτηρισμοί «ψευτράκος», «πονηρούλης», «χαρούμενος» κ.α. Θυμίζουμε δε, ότι η ΝΔ είχε ξεκαθαρίσει ότι από τον Αύγουστο και πέρα, δεν θα ψήφιζε τίποτα άλλο που θα έφερνε στη Βουλή η κυβέρνηση.

Μιλάει για συνεργασίες των υγιών δυνάμεων, το κόμμα που εκπέμπει συνεχώς οσμές διαφθοράς, συναλλαγής και συγκάλυψης δίνοντας πολιτικό άσυλο σε επιφανείς συνεργάτες και συμβούλους που είναι μέσα στις λίστες Λαγκάρντ και υπόλογοι στη Δικαιοσύνη.

Μιλάει για Ανάπτυξη και Κοινωνική Συνοχή το κόμμα που έφερε, μαζί με το ΠαΣοΚ, 250 χιλιάδες λουκέτα, 1 εκατομμύριο ανέργους, 25-30% πτώση στο ΑΕΠ, 40% μείωση της ονομαστικής (και ακόμη περισσότερο της πραγματικής) αξίας του μέσου εισοδήματος, 1 στους 3 Έλληνες κάτω από τα όρια της φτώχειας, 2 στους 10 μέσα στο φάσμα του κοινωνικού αποκλεισμού και την Ελλάδα, 4η χώρα σε παιδική φτώχεια στον αναπτυγμένο κόσμο.

Η ΝΔ εκπροσωπεί το παλιό και το φθαρμένο, γι’ αυτό και καταδικάστηκε από το λαό δύο φορές, στις 25 Ιανουαρίου και στις 5 Ιουλίου και το ίδιο θα συμβεί και στις 20 Σεπτεμβρίου. Καλούμε τους ψηφοφόρους της να εμπιστευτούν και να πλαισιώσουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ την αναδυόμενη πατριωτική παράταξη που θα είναι και πάλι μετά τις εκλογές ο βασικός ισχυροποιητικός σταθεροποιητικός παράγοντας στη μεγάλη εθνική επανεκκίνηση.