Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Επίθεση Καπερνάρου στον ΣΥΡΙΖΑ για τα περί αποστασίας

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει για ΠτΔ

kapernaros

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα περί αποστασίας υποστηρίζει, εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος, αφήνοντας –κατά τους ακροατές της ομιλίας του- ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Πώς είναι δυνατόν να μιλούν για αποστασία; Ποιος έδωσε το δικαίωμα σε μη βουλευτές, εκπροσώπους Τύπου και μη εχέφρονες να μιλούν για αποστασίες;», διερωτήθηκε και πρόσθεσε: «Με ποιο δικαίωμα σπιλώνονται ονόματα και υπολήψεις. Μήπως είστε αποστάτες εσείς που μιλάτε με αυτόν τον ξεδιάντροπο τρόπο;».

Όπως είπε, οι βουλευτές έχουν απεριόριστο δικαίωμα ψήφου κατά συνείδηση και ο βουλευτής δεν καταδιώκεται για γνώμη ή ψήφο κατά την εκτέλεση των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων και όμως …υβρίζεται, όπως είπε, κάνοντας λόγο για μηχανουργεία που μηχανεύονται δήθεν μηχανισμούς αποστασίας.

Υπέρ της εθνικής συναίνεσης ο Μουτσινάς

Σκληρή απάντηση σε συναδέλφους του, πρώην μνημονιακούς και τώρα σφόδρα αντιμνημονιακούς, τους οποίους δεν κατονόμασε, έδωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών Πάρις Μουτσινάς, με αφορμή τυχόν θετική στάση βουλευτών στην προεδρική εκλογή.

Ο Πάρις Μουτσινάς τάχθηκε υπέρ της εθνικής συναίνεσης, αποκλείοντας ωστόσο τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By