Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Επίθεση με εμπρηστικούς μηχανισμούς στο σπίτι τηλεπαρουσιαστή

Επίθεση με τρεις εμπρηστικούς μηχανισμούς πραγματοποιήθηκε τα μεσάνυχτα στο σπίτι του τηλεπαρουσιαστή Μένιου Φουριώτη στην Εκάλη, όπως ανακοίνωσε ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας.

Όπως έγινε γνωστό, τοποθετήθηκαν και εξερράγησαν τρεις εμπρηστικοί μηχανισμοί στην οικία του Μένιου Φορθιώτη, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές.

Την υπόθεση έχει αναλάβει και διερευνά η υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί νομικά τόσο τον ίδιο τον τηλεπαρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, όσο και τις επιχειρήσεις μέσων μαζικής ενημέρωσης, των οποίων είναι ιδιοκτήτης. Χθες το βράδυ περί ώρα 00.00 άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν τρεις εμπρηστικούς μηχανισμούς στην οικία του Μένιου Φουρθιώτη στην Εκάλη.

Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας των κακοποιών ήταν η πρόκληση σοβαρών ζημιών στην οικία, στην οποία έσπασαν τα τζάμια, και η ολική καταστροφή του φυλακίου ασφαλείας, το οποίο υπάρχει στον περίβολο της οικίας.

Για την υπόθεση ήδη διενεργεί προανάκριση η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ. Φουρθιώτης συνδέει αυτή την επίθεση με την εκδοτική προσπάθεια, την οποία αρχίζει στις αρχές Σεπτεμβρίου με την επανέκδοση της εφημερίδας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ NEWS, και τη συνδέει με το γεγονός ότι ήδη ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν αρχίσει έρευνα για σκάνδαλα πολιτικών και επιχειρηματιών.

Αθήνα, 13/08/2020 Με εκτίμηση Αλέξιος Χ. Κούγιας

(Visited 1 times, 1 visits today)
By