Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επίθεση με καυστικό υγρό: Ποινική δίωξη για κακούργημα στον 25χρονο

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε το Σάββατο εναντίον του 25χρόνου, ο οποίος συνελήφθη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος νεαρής εγκύου στην Κυψέλη.

Ο νεαρός παραπέμφθηκε ενώπιον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία, για να απολογηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Νωρίτερα, τα όσα συνέβησαν πριν από τέσσερις ημέρες στην οδό Ηπείρου κοντά στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής, στα Τουρκοβούνια, περιέγραψε ο άνδρας που συνελήφθη μετά την επίθεση με καυστικό υγρό στην 25χρονη κοπέλα.

Και όπως μάλιστα δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, θα μπορούσε να είχε φτάσει μέχρι και τη δολοφονία της κοπέλας, εάν δεν είχε περάσει ένα αυτοκίνητο από το σημείο και δεν είχε φοβηθεί, να μην γίνει αντιληπτός την ώρα που είχε ακινητοποιήσει την 25χρόνη στο οδόστρωμα και τις έβαζε με μανία το εμποτισμένο πανί με το καυστικό υγρό, στο στόμα και το πρόσωπο.

Όπως είπε στους αστυνομικούς θόλωσε το μυαλό του από την άρνηση της 25χρονης για επανασύνδεση και αποφάσισε να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Επίσης επαναλάμβανε συνεχώς ότι δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη της κοπέλας και ότι αν το είχε μάθει, δεν θα έκανε καμία κίνηση να τα ξαναβρούν.

Πάντως αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς είναι το γεγονός ότι όταν τον ρώτησαν τι καυστικό υγρό χρησιμοποίησε, εκείνος είπε δυο διαφορετικές εκδοχές.

Ωστόσο, περιέγραψε ακριβώς πως έβαλε το θύμα μέσα στο αυτοκίνητο του και πως ξεκίνησε ο έντονος διαπληκτισμός αλλά και πως την έριξε κάτω στο οδόστρωμα και τις έκλεισε με το πανί το στόμα με αποτέλεσμα η κοπέλα να μην μπορεί να πάρει ούτε ανάσα.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή του άρχισε όταν η 25χρονη βρήκε το κουράγιο και μίλησε στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αθηνών που τους εμπιστεύτηκε.

Έπειτα από έρευνες ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Το θύμα έχει εγκαύματα στο πρόσωπο δεύτερου βαθμού ενώ ευτυχώς το έμβρυο είναι καλά.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By