Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

Επίθεση με βιτριόλι: «Φως» στην υπόθεση αναμένεται να δώσει η κατάθεση της 34χρονης

Στο νοσοκομείο «Θριάσιο» παραμένει η 34χρονη η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι την Τετάρτη το πρωί, ενώ πήγαινε στη δουλειά της, στην Καλλιθέα.

Χθες, Σάββατο η 34χρονη είχε μια σύντομη συνάντηση με τρεις αστυνομικούς, χωρίς να δώσει κατάθεση με λεπτομέρειες ενώ την επισκέφθηκε και ο δικηγόρος της μετά από δικό της τηλεφώνημα, μέσω της μητέρας της.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος συναντώντας την κοπέλα καθημερινά για λίγα λεπτά, προκειμένου να δημιουργηθεί οικειότητα και εκείνη να τους εμπιστευτεί.

Σήμερα Κυριακή ή τη Δευτέρα ελπίζουν ότι θα είναι σε θέση να καταθέσει.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του θύματος, Απόστολο Λύτρα, η κοπέλα έκανε κάποιες συνδυαστικές σκέψεις για τη γυναίκα που της επιτέθηκε.

Στην πληροφορία που του έδωσε δεν εμπεριέχεται κάποιο ερωτικό στοιχείο, ενώ του τόνισε ότι η γυναίκα που της επιτέθηκε δεν της μίλησε καθόλου και πετάχτηκε ξαφνικά από τη σκάλα του υπογείου.

«Μου είπε ότι η δράστις είναι γυναίκα, γιατί μέχρι χθες δεν ήταν σίγουρη, προσπαθούσε να θυμηθεί. Μου είπε ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και ότι η δράστις ήταν προφανώς κρυμμένη στο υπόγειο» ανέφερε μιλώντας στο Start ο δικηγόρος και πρόσθεσε:

«Το σημαντικό είναι ότι προσπαθεί να κάνει κάποιες συνδυαστικές σκέψεις γιατί δεν είχε έχθρες και φιλονικίες με κάποιον ή κάποια. Δεν υπάρχει ερωτική αντιζηλία. Το μυαλό της πάει ότι ή η δράστις είχε εμμονή μαζί της ή ενδεχομένως να πίστευε κάτι από μόνη της χωρίς να είναι πραγματικό. Πάντως, είναι σίγουρη ότι η δράστις γνώριζε καλά τον χώρο εργασίας της».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η 34χρονη παραμένει στα σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση και χθες υποβλήθηκε σε τρίωρη επέμβαση.

Οι γονείς της παραμένουν συνεχώς στο πλευρό της, με την ψυχολογική τους κατάσταση να είναι, όπως είναι φυσιολογικό, κακή.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By