Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Επίθεση Πολάκη σε Μητσοτάκη – Στουρνάρα και στήριξη στη Γεροβασίλη

Επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, σχετικά με τις δηλώσεις του για την Υγεία και το διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα όσον αφορά στις ενστάσεις που εξέφρασε με την ψήφιση του θετικού πακέτου, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Παύλος Πολάκης.

«Δεν μαζεύεται αυτό που είπε ο κ. Μητσοτάκης, είπε ότι δεν έχει αντίρρηση να βάλει έναν ιδιώτη μάνατζερ στα κρατικά νοσοκομεία, αλλά όπου εφαρμόστηκε αυτό το μοντέλο έφερε κοινωνική καταστροφή», είπε και υποστήριξε ότι αυτοί οι manager που διορίστηκαν στα νοσοκομεία επί υπουργίας Αλέκου Παπαδόπουλου και συνέχισαν και μετά, συνέβαλαν στη χρεοκοπία της χώρας.
«Ήθελα να ήξερα αυτά που λέει ο κ. Μητσοτάκης τα πιστεύει; Μάλλον τα πιστεύει αλλά αν τα πιστεύει είναι επικίνδυνα», ανέφερε για να συμπληρώσει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε τα νοσοκομεία με 735 εκατ. ευρώ χρέη και τώρα έχουν 200 εκατ. ευρώ πλεόνασμα.
«Εσείς ασχολείστε με το παραθυρόφυλλο στη Ρόδο, το σκασμένο λάστιχο ενός ασθενοφόρου, μια μετάταξη.

Σας βοηθάνε τα ΜΜΕ να κάνετε την τρίχα παλαμάρι και δεν βλέπετε το υπερωκεάνιο που περνάει δίπλα. Το βλέπει όμως ο κόσμος το καταλαβαίνει γι’ αυτό και η πλατεία του Αιγάλεω γέμισε με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά η πλατεία του ταχυδρομείου στη Λάρισα που ήταν και πολύ μικρότερη δεν γέμισε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη», είπε, στηρίζοντας την Όλγα Γεροβασίλη στην κόντρα της με τη ΝΔ.
«Βγαίνετε και λέτε ξανά την ξαναζεσταμένη ιστορία της Άρτας.

Ότι δηλαδή η κ. Γεροβασίλη, γιατρός ακτινολόγος που δούλευε στον ιδιωτικό τομέα είχε ένα ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο. Πάλι ξαναγέμισαν τα πληρωμένα ΜΜΕ ότι δεν λειτουργεί ο αξονικός στην Άρτα γιατί έχει η Γεροβασίλη αξονικό για να τα κονομάει. Από το Μάρτιο του 2018 λειτουργεί νέος καινούργιος αξονικός τομογράφος στο νοσοκομείο της Άρτας. Με αυτά νομίζετε ότι θα κερδίσετε εκλογές;», διερωτήθηκε.

Στο στόχαστρό του μπήκε για άλλη μια φορά και ο Γιάννης Στουρνάρας. «Γιατί δε μας λέει το ονοματάκι του ο άγνωστος ευρωπαίος αξιωματούχος που εκφράζει φόβους ότι τα μέτρα της κυβέρνησης θα ρίξουν έξω την οικονομία της ευρωζώνης. Μήπως έχει το ίδιο όνομα με τον τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα που εκφράζει συνέχεια την ανησυχία του, την εξέφρασε και χθες.

Σε ό,τι έχει προβλέψει έχει πέσει έξω. Βγήκε μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές να εκφράσει τις ανησυχίες του, αυτός που έλεγε ότι δεν θα βγούμε στις αγορές και ότι χρειαζόμαστε πιστοληπτική γραμμή στήριξης», ανέφερε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By