Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Επίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Athens Voice

Επίθεση στα γραφεία της Athens Voice πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα . Κατέστρεψαν γραφεία με λοστούς και πέταξαν μαύρες μπογιές.

Σύμφωνα με το κείμενο που ανάρτησε η Athens Voice περίπου 10 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλαν στα γραφεία της Athens Voice.

Κατέστρεψαν γραφεία με λοστούς, πέταξαν μαύρες μπογιές και εξαπέλυσαν απειλές στους εργαζόμενους της εφημερίδας. Λίγο μετά την επίθεση ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με ανάρτηση στο indymedia.

Δείτε βίντεο που ανήρτησε η Athens Voice:

Σύμφωνα με την ανάρτηση των μελών της αντιεξουσιαστικής οργάνωσης η επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας έγινε σε συνέχεια της χθεσινής τους «εφόδου» στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας για τον τραγικό θάνατο της αποκλειστικής νοσοκόμας Γκαϊανέ Κασαρτζιάν και το σχόλιο που είχε αναρτήσει η εφημερίδα και είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

«Εναλλακτικά free press όπως η Athens Voice χτίζουν μια απολίτικη μάζα υπάκουων κανίβαλων.

Μέσα από τέτοιες φυλλάδες η εξουσία διαχέει τη κουλτούρα της εμπορευματοποίησης των ριζοσπαστικών προτάσεων και των χειραφετικών πειραμάτων και επιτίθεται συστηματικά στη ταξική συνείδηση και στους κοινωνικούς αγώνες.

Εκτός αυτού εξαπολύει τα παπαγαλάκια της να λοιδορούν το θάνατο μιας ταξικής μας αδελφής και όταν έρχεται η ώρα να απολογηθούν, με απλές αερολογίες προσπαθούν να καλύψουν το λάθος τους, με τρόπο όμως που όχι απλά δεν καλύπτει, αλλά επιβεβαιώνει τη ρατσιστική τους διάθεση», γράφουν χαρακτηριστικά.

epithesi-athens-voice-14

 

epithesi-athens-voice-12

 

epithesi-athens-voice-7

 

epithesi-athens-voice-3

epithesi-athens-voice-2

 

epithesi-athens-voice-1

 

Αυτή ήταν η ανάρτηση στην Athens Voice για την Γκαϊανέ Κασαρτζιάν, που έδωσε τέλος στη ζωή της πηδώντας από τον πρώτο όροφο του Κρατικού Νικαίας από το φόβο του ελέγχου. Η ανάρτηση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων:

athnsvc01

(Visited 1 times, 1 visits today)
By