Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

Επιθετική ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με “αιχμές” για τον Ολυμπιακό

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με αφορμή την πρόταση του Ολυμπιακού να κριθεί το πρωτάθλημα χάντμπολ σε ένα μεταξύ τους ματς, ασκώντας “αιχμηρή” κριτική στους “ερυθρόλευκους”.

Αντίθετη με όσα πρότεινε ο Ολυμπιακός για το μέλλον της φετινής σεζόν στο χάντμπολ εμφανίζεται η ΑΕΚ, που με ανακοίνωσή της στάθηκε ξεκάθαρα απέναντι στους Πειραιώτες και όσα υποστηρίζουν.

“Με ενδιαφέρον και απορία παρακολουθούμε τη νέα δραστηριότητα του Σωματείου Ολυμπιακός που εξελίσσεται με γοργά βήματα σε πρωταθλητή ανακοινώσεων.

Συνεχείς ανακοινώσεις με ευθείες βολές κατά όποιου τον βολεύει κάθε φορά και με σκεπτικό που κάθε φορά αλλάζει, ανάλογα με το άθλημα και κατά πως βολεύεται κι εκεί. Κατά της ΟΧΕ, κατά της αθλητικής δικαιοσύνης, κατά της ΑΕΚ!

Θέλει λοιπόν ο Ολυμπιακός να διακοπεί μεν το πρωτάθλημα του χάντμπολ, αλλά είτε να μπει παύλα στον πρωταθλητή, είτε να γίνει ένας αγώνας από τους συνολικά 12 των δύο υπολειπομένων αγωνιστικών της Κανονικής Περιόδου, αυτός μεταξύ των ομάδων μας για την ανακήρυξη του πρωταθλητή. Τρομερό εφεύρημα, αλλά πάσχει από παραλογισμό.

Θέλει δήθεν πρωταθλητές με αγώνες στα γήπεδα, αλλά ξεχνά να αναφέρει ότι πρώτη η ΑΕΚ χαιρέτησε την απόφαση της ΟΧΕ να διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες του πρωταθλήματος μεταξύ ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ – Διομήδης.

Φωνασκεί νομίζοντας ότι μπορεί να παραπλανεί τον κόσμο, ότι η ΑΕΚ με δήθεν ανοχή της ΟΧΕ στην ατιμωρησία ευνοήθηκε, γιατί κατά πως τα λέει, έπρεπε να τιμωρηθεί η ομάδα μας φέτος για επεισόδια στην Κασιμάτης (ΟΑΚΑ) του περσινού τελικού. Αυτό το θυμήθηκε πριν από το μεταξύ μας φετινό παιχνίδι κυπέλλου και προσπάθησε να το επαναφέρει και πριν το φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By