Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Επιβεβαιώνεται η είδηση ενοικίασης της βίλας Βαρουφάκη έναντι 5.000 ευρώ εβδομαδιαίως (φωτό)

Ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ επιβεβαιώνει το δημοσίευμα της Daily Mail

varouf2

Επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενοικίαση της πολυτελής βίλας του υπουργού Οικονομοκών, Γιάνη Βαρουφάκη στην Αίγινα έναντι 5.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

«Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπληρώσετε τα χρέη σας» ανέφερε δημοσίευμα της Daily Mail, που αρχικά είχε μεταδώσει την είδηση, για την ενοικίαση του πολυτελούς εξοχικού του Έλληνα υπουργού οικονομικών ή του «σοσιαλιστή της σαμπάνιας -όπως τον αποκαλεί ειρωνικά – προς 5.000 ευρώ την εβδομάδα.

varouf3

Η βρετανική εφημερίδα έψαξε και έδωσε στη δημοσιότητα όλες τις φωτό από την βίλα της Αίγινας:

«Μετά τη φωτογράφηση – σελέμπριτι που τον έφερε σε δύσκολη θέση, ο κ. Βαρουφάκης φαίνεται να αποφάσισε ότι η κατά της λιτότητας εικόνα είναι κακή σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή και για αυτό αποφάσισε να δώσει προς ενοικίαση τη βίλα των 170 τετραγωνικών μέτρων», έγραψε η βρετανική εφημερίδα.

Στο κείμενο της Daily Mail υπήρχε και η φόρμα του μεσίτη, Boutique Athens, που μεσολαβεί για την ενοικίαση της εξοχικής κατοικίας στην Αίγινα στην οποία αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες του σπιτιού πλην της πισίνας.

varouf4

Ο Σκάι απευθύνθηκε στον μεσίτη Boutique Athens και ρώτησε αν αληθεύει η είδηση της ενοικίασης της βίλας.

«Το 2014 αναρτήσαμε στην ιστοσελίδα μας δοκιμαστικά το εξοχικό της Δανάης Στράτου στην Αίγινα. Δεν υπήρξε ενδιαφέρον από πλευράς ενοικιαστών και δεν ενοικιάστηκε ποτέ» ήταν η απάντηση των μεσιτών.

varouf

varouf1

(Visited 1 times, 1 visits today)
By