Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του 7χρονου Αυστραλού στη Βαρκελώνη

Ο τραγικός επίλογος για τον πατέρα, ο οποίος ταξίδεψε 22 ώρες από το Σίδνεϊ για να αναγνωρίσει το πτώμα του γιου του Βαρκελώνη, 17 Αυγούστου 2017.

Λευκό βαν επιτίθεται σε πεζούς στη Las Ramblas στο κέντρο της καταλανικής πρωτεύουσας και παρασύρει στον θάνατο 14 ανθρώπους, τραυματίζοντας άλλους 100. Λίγα λεπτά αργότερα, πέντε άνδρες επιχειρούν να σφάξουν κόσμο στην πόλη Καμπρίς, αλλά το σχέδιό τους αποτυγχάνει εξαιτίας της ανατροπής του οχήματος. Ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για την εξάρθρωση του τρομοκρατικού δικτύου, το δράμα ολοκληρώθηκε με την ταυτοποίηση και την επιβεβαίωση του θανάτου ενός 7χρονου αγοριού από την Αυστραλία. Όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του μικρού παιδιού, ως τραγικό επίλογο μίας ακόμα σελίδας που γράφτηκε με αίμα στην ιστορία, ο 7χρονος Τζούλιαν Κάντμαν είναι νεκρός.

Την είδηση μετέφερε στην οικογένεια ειδικός της ισπανικής αστυνομίας. Το παιδί είχε δηλωθεί ως αγνοούμενο από την Πέμπτη που συνέβη το τραγικό περιστατικό. Ο Τζούλιαν Κάντμαν έχασε τη ζωή του διότι είχε την ατυχία να βρεθεί στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Τι έκανε και το πλήρωσε με ό,τι πολυτιμότερο είχε; Απλώς περπατούσε με τη μητέρα του σε έναν από τους πλέον διάσημους πεζόδρομους στον κόσμο. Τη Las Ramblas.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του 7χρονου, Άντριου Κάντμαν, ο οποίος πέταξε από το Σίδνεϊ στη Βαρκελώνη, πηγαίνοντας κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο νεκροτομείο. Μετά από 22 ώρες αγωνίας μέσα στο αεροσκάφος, ο πατέρας κλήθηκε να αναγνωρίσει και επισήμως το άψυχο κορμάκι του γιου του, τον οποίο τόσο άδικα έχασε.

Η μητέρα του 7χρονου αγοριού νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σοβαρότατα τραύματα και στα δύο πόδια της.

Με μήνυμά της στα social media, η οικογένεια Κάντμαν ευχαρίστησε όλους όσους τους συμπαραστάθηκαν αυτές τις τραγικές στιγμές αγωνίας που έζησαν.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By