Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Έρχεται η επετειακή BMW M4

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 ετών λειτουργίας το τμήμα BMW M Division ετοιμάζει μια σκληροπυρηνική επετειακή έκδοση της Μ4

Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις φαίνεται πως μας επιφυλάσσει το τμήμα υψηλών επιδόσεων M Division της BMW με την ευκαιρία συμπλήρωσης 50 ετών δημιουργίας.

Η αρχή έγινε με την αποκάλυψη του επετειακού λογότυπου, για να πάρει σειρά, όπως φαίνεται το λανσάρισμα μιας σκληροπυρηνικής έκδοσης της Μ4, με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Η φήμη σχετικά με αυτό κυκλοφόρησε στο φόρουμ g80.bimmerpost, χρήστης του οποίου επικαλείται πληροφορίες από στέλεχος του τμήματος M. Όπως αναφέρεται, η νέα, περιορισμένης παραγωγής M4 θα είναι στα πρότυπα της επερχόμενης CSL, και θα είναι απαλλαγμένη από ορισμένα στοιχεία εξοπλισμού άνεσης, σε μια προσπάθεια να εξοικονομηθεί βάρος.

Ειδικότερα, φαίνεται πως θα απουσιάζουν οι αισθητήρες στάθμευσης και τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα, όπως επίσης και άλλος σχετικός εξοπλισμός με στόχο το αυτοκίνητο να είναι ελαφρύτερο ακόμα και από την CSL.
Οι Βαυαροί δεν έχουν επιβεβαιώσει την άφιξη της ειδικής M4, ενώ κρατούν σιγή ισχύος και για την M4 CSL.

Η τελευταία, όμως, ήδη δοκιμάζεται σε δημοσίους δρόμους, φέροντας ανασχεδιασμένους αεραγωγούς, νέα μάσκα, ελαφρύτερες ζάντες και μια πληθώρα αεροδυναμικών βοηθημάτων.
Η παραγωγή των μοντέλων αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στους πρώτους μήνες του νέου έτους, την ώρα που άπαντες περιμένουν με ανυπομονησία την πανίσχυρη υβριδική BMW XM, η οποία θα συνιστά το ισχυρότερο μοντέλο του τμήματος M.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By