Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Έρχεται pop up εκδοχή του εστιατορίου KIKU στο OPIA στη Μύκονο

To εστιατόριο που ομνύει στην υψηλή ιαπωνική κουζίνα, αυτό το καλοκαίρι θα κάνει «στάση» στο μαγαζί «OPIA» προσφέροντας μια σπάνια γευστική εμπειρία με φόντο το παλιό λιμάνι και την πόλη της Μυκόνου .

Το γνωστό εστιατόριο KIKU ενώνει τις δυνάμεις του με το πολυτελές BAR OPIA στη Μύκονο, από τις 25 Iουνίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2022. Θα είναι μια pop-up συνεργασία που αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον αυτό το καλοκαίρι. Αν μη τι άλλο: το KIKU είναι γνωστό για το πώς ταξιδεύει μέσω των πιάτων τη σύγχρονη ιαπωνική κουζίνα που διατηρεί την αυθεντικότητά της δίχως να προσκολλάται στην παράδοση. Κάπως έτσι αναμένεται να γίνει και σ’ αυτή τη σύμπλευση στη Μύκονο.

Το εστιατόριο KIKU στο OPIA θα λειτουργεί καθημερινά, από 7 μ.μ. έως τη 1 π.μ. μετατρέποντας τη χαλαρή και chic διάθεση της ημέρας σε βραδιές που ντύνουν με τις μουσικές τους διάσημοι διεθνείς DJs του OPIA.

Mια γευστική εμπειρία με θέα το μυκονιάτικο ηλιοβασίλεμα.

Από τον Μάιο του 2023, το KIKU θα βρίσκεται στον δικό του χώρο που είναι ακριβώς δίπλα από το OPIA, και κατασκευάζεται το πρώτο ξενοδοχείο Kiku , που θα κάνει το ντεμπούτο του στην Μύκονο, προσφέροντας πολυτελή διαμονή και την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία.

Οι κρατήσεις για το KIKU στο OPIA Mykonos έχουν ήδη ανοίξει και μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο μέσω της ιστοσελίδας του εστιατορίου.

By