Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Έρχεται το πρώτο ενεργειακό ποτό από την Coca-Cola

Tο ποτό θα έχει τέσσερις γεύσεις: Coca-Cola Energy, Coca-Cola Energy Zero Sugar, Coca-Cola Energy Cherry και Coca-Cola Energy Cherry Zero Sugar.

Το πρώτο της ενεργειακό ποτό ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η Coca-Cola στις ΗΠΑ το 2020. Την Τρίτη, η εταιρεία ανακοίνωσε πως το Coca-Cola Energy, θα είναι το πρώτο ενεργειακό ποτό με το logo της Coca-Cola και θα κυκλοφορήσει στην αγορά των ΗΠΑ τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Όπως αναφέρεται, το ποτό θα έχει τέσσερις γεύσεις: Coca-Cola Energy, Coca-Cola Energy Zero Sugar, Coca-Cola Energy Cherry και Coca-Cola Energy Cherry Zero Sugar.

Σύμφωνα με το Business Insider, υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας περιέγραψε την κυκλοφορία του νέου προϊόντος ως «το πρώτο βήμα πέρα από την κλασική αγορά των αναψυκτικών cola».

Η Coca-Cola τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να επεκτείνει τα όρια για τα προϊόντα που μπορεί να συμπεριλάβει στην κατηγορία των προϊόντων τύπου «cola» και πλέον έκανε το επόμενο βήμα.

«Ανθίζει» η αγορά των ενεργειακών ποτών

Σύμφωνα με στοιχεία της Nielsen, οι Αμερικανοί αγοράζουν όλο και λιγότερα αναψυκτικά, ενώ αντίθετα η αγορά των ενεργειακών ποτών «ανθίζει». Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις των ενεργειακών ποτών κατέγραψαν αύξηση 11,2% το 2019, αγγίζοντας τα 12,2 δισ. δολάρια.

Η Coca-Cola Energy θα έχει τρεις φορές περισσότερη καφεΐνη από το κλασικό αναψυκτικό, όμως θα διατηρεί τη δημοφιλή της γεύση.

Η εταιρεία έχει «δοκιμάσει» τις δυνάμεις της στο χώρο με το «Monster Energy», όμως δεν βρίσκεται κάτω από την «ομπρέλα» του brand.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By