Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Έριξαν τον λογαριασμό του Lauren o sullivan – Του χρήστη που αποκάλυψε την εμπλοκή «κυβερνητικού» στο ατύχημα στην Αίγινα

Έριξαν το προφίλ του χρήστη που αποκάλυψε πως στο ατύχημα εμπλέκεται κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος

Luren-o-sullivan

Ο χρήστης Lauren o sullivan από χτες το βράδυ προχώρησε στο facebook σε αποκαλύψεις που δυσχεραίνουν την θέση της κυβέρνησης και τους χειρισμούς του καπετάνιου στην υπόθεση με το μοιραίο ατύχημα στην Αίγινα. Ένα ατύχημα που θυμίζουμε πως έχασαν τη ζωή τους 4 άνθρωποι ανάμεσα τους ένα μικρό κοριτσάκι πέντε ετών και τραυματίστηκαν άλλοι 16 .

Ο χρήστης μετά τις χτεσινές αποκαλύψεις προχώρησε σήμερα το πρωί σε ακόμα μία που ενόχλησε καθώς υπαινίχθηκε πως ο χειριστής του ταχύπλοου δεν ήταν αυτός που βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, αλλά κάποιος άλλος νεαρότερος, ο οποίος έχει κάποιο θείο πολιτικό στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βρίσκονταν και αυτός στο σκάφος.

Αυτή ήταν η τρίτη σε σειρά δημοσίευση που αφορούσε το συγκεκριμένο θέμα και φώτιζε κάποιες πτυχές της υπόθεσης που θα μας απασχολήσει για καιρό.

Μετά από αυτή την τρίτη τοποθέτηση του ο χρήστης δέχτηκε επίθεση στον λογαριασμό του με ομαδικά report. Οι χρήστες που του επιτέθηκαν ισχυρίζονται πως τα συγκεκριμένα ποστ είναι ανάρμοστα και περιέχουν βία.

Οι φίλοι πάντως του Lauren O Sullivan τονίζουν πως ίσως η επίθεση πραγματοποιήθηκε  από τα ίδια «συριζοτρολ» που επιτέθηκαν πριν λίγες ημέρες και στον Θανάση Χειμωνά  και πως αυτές οι αήθης επιθέσεις μαρτυρούν την σύγχυση στην οποία έχει περιέλθει το κυβερνητικό επικοινωνιακό επιτελείο.

Το θέμα είναι πάντως πως τους ισχυρισμούς του συγκεκριμένου χρήστη, που δεν έχει πλεόν λογαριασμό και βήμα για να προβεί σε περαιτέρω αποκαλύψεις, τους  υιοθετεί και η θεία της 5χρονης και αδερφή του 44χρονου -της κόρης και του μπαμπά δηλαδή που «έσβησαν» στο δυστύχημα- η οποία μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, δήλωσε ότι δεν πιστεύει ότι οδηγούσε ο 77χρονος το ταχύπλοο.

YPOURGOI-SKAFOS-ANARTISI - 2
Η πρώτη ανάρτηση
YPOURGOI-SKAFOS-ANARTISI
Η δεύτερη ανάρτηση
triti-2
Η τρίτη ανάρτηση
(Visited 1 times, 1 visits today)