Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020

Ερνέστο Βαλβέρδε: «Στην Ελλάδα κάτι έπρεπε να κάνουν και να προχωρήσουν ένα βήμα μπροστά»

Θετικά κρίνει την απόφαση της Πολιτείας να αναβάλει το πρωτάθλημα για τουλάχιστον μία εβδομάδα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός της Μπιλμπάο, τόνισε ότι το φαινόμενο της βίας είναι έντονο και πως και ο ίδιος το έχει βιώσει ακόμη και σε εντός έδρας παιχνίδια.

ÂÁËÂÅÑÄÅ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÐÉËÌÐÁÏ (ÖÉËÉÊÏ)«Δεν ξέρω αν η απόφαση της κυβέρνησης είναι η καλύτερη δυνατή, αλλά στην Ελλάδα έπρεπε να κάνουν ένα βήμα σε ότι αφορά την βία. Κάποια μέρα θα έχουν ένα σοβαρό επεισόδιο και αυτή η μέρα δεν είναι μακριά», είπε αρχικά ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

Και συνέχισε: «Κι εγώ έζησα δύσκολες στιγμές, όπως κι άλλοι τεχνικοί. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είναι εύκολο να τα βλέπεις στο Youtube, αλλά όταν είσαι εκεί και τα ζεις είναι διαφορετικό. Εγώ τα έζησα άλλοτε ως γηπεδούχος κι άλλοτε ως φιλοξενούμενος και είναι καταστάσεις δύσκολες».

Ενώ κατέληξε: «Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο μέτρο η διακοπή, αλλά στην Ελλάδα κάτι έπρεπε να κάνουν και να προχωρήσουν ένα βήμα μπροστά σε ότι αφορά αυτό το πρόβλημα».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο νυν τεχνικός της Μπιλμπάο, εργάστηκε για τρεις σεζόν στη χώρα μας, όλες στον πάγκο του Ολυμπιακού (2008-09, 2010-12).

(Visited 1 times, 1 visits today)
By