Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Αισοδοξία επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ μετά τις τελευταίες εξελίξεις

Αισιοδοξία επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ μετά την χθεσινή δημοσκόπηση της Pulse που έγινε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Action24.

pasok

Σύμφωνα με την έρευνα, το ΠΑΣΟΚ καταγράφει ποσοστό 5.5%, ενώ το ίδιο ποσοστό καταγράφει και το Ποτάμι. Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην τρίτη θέση και η απόσταση που την χωρίζει από το ΠΑΣΟΚ είναι στη μία μονάδα. Από το ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος και εκτιμούν ότι μέχρι τις εκλογές θα καταφέρουν να βρεθούν στην τρίτη θέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ και τις άλλες κινήσεις έχει δώσει ώθηση στην στρατηγική που έχει χαράξει το ΠΑΣΟΚ για τη δημιουργία του τρίτου πόλου και στελέχη του εκτιμούν ότι στο τέλος θα καταφέρουν να πιάσουν τον συγκεκριμένο στόχο.

Στα παραπάνω αποτελέσματα θα πρέπει να προστεθεί και η χθεσινή θετική εξέλιξη περί μη καθόδου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στις προσεχείς εκλογές.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις και αναλύσεις ένα σημαντικό ποσοστό του θα μετακινηθεί προς το ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να αποτυπωθεί και στις επόμενες μετρήσεις που θα γίνουν το προσεχές χρονικό διάστημα..

(Visited 1 times, 1 visits today)