Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2022

Εθνική Ελλάδας: Με βασικούς Σιώπη και Δουβίκα ενόψει Κύπρου

Όλα έτοιμα για την 5η αγωνιστική του UEFA Nations League με την Εθνική Ελλάδας να βρίσκεται στην Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την Κύπρο (24/09, στις 21:45).

Ο Γκουστάβο Πογιέτ έχει καταλήξει στους έντεκα εκλεκτούς για το συγκεκριμένο παιχνίδι με μόνο μία θέση να έχει ακόμα ερωτηματικό. Αυτή είναι δίπλα στον Σιώπη στη μεσαία γραμμή.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός έχει δοκιμάσει εκεί τόσο τον Δημήτρη Κουρμπέλη όσο και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη με τον πρώτο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει. Βέβαια, ο Πογιέτ δοκίμασε και τον Φούντα στη γραμμή κρούσης όμως ο Δουβίκας δύσκολα δεν θα πάρει φανέλα βασικού.

Από εκεί και πέρα, σε σύστημα 4-2-3-1, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι στο τέρμα με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Μπάλντοκ, Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο και Τσιμίκα.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Σιώπης μαζί με έναν εκ δύο παραπάνω και μπροστά τους ως δεκάρι θα είναι ο Μπακασέτας. Ως εξτρέμ θα παίξουν οι Μασούρας και Πέλκας με τον Δουβίκα στην κορυφή της επίθεσης.

Θυμίζουμε ότι η αποστολή αποτελείται από τους: Μπάρκα, Πασχαλάκη, Βλαχοδήμο, Μπάλντοκ, Γούτα, Χατζηδιάκο, Κυριακόπουλο, Μαυροπάνο, Ρότα, Τσιμίκα, Κουλιεράκη, Αλεξανδρόπουλο, Μπακασέτα, Μπουχαλάκη, Κουρμπέλη, Μάνταλο, Παπανικολάου, Σιώπη, Χατζηγιοβάνη, Δουβίκα, Φούντα, Γιακουμάκη, Ιωαννίδη, Μασούρα, Πέλκα, Τζόλη.

Η βαθμολογία:

Ελλάδα 12 (7-0)

Κόσοβο 6 (5-4)

Βόρεια Ιρλανδία 2 (4-6)

Κύπρος 2 (2-7)

(Visited 1 times, 1 visits today)
By