Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Ο Μr. Pengu μπαίνει στο Χρηματιστήριο σε μια χρονιά μεγάλων αλλαγών

Τα χαρτιά για την δημόσια εγγραφή της στο CSE κατέθεσε σήμερα η εταιρεία, με στόχο να συγκεντρώσει ως και 50 εκατ.

Έτοιμη για την είσοδό της στο χρηματιστήριο, μετά το πρώτο “σοκ” της πανδημίας, φαίνεται πως είναι η Mr. Pengu.

Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας χρονιάς, στην οποία μπορεί να δούμε πολλές συνεργασίες και εξελίξεις απο την εταιρεία.

Η κίνηση αυτή θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα δείξει τις προθέσεις των επενδυτών απέναντι σε εταιρείες σαν αυτή.

Όπως έγινε γνωστό η εταιρεία MR. PENGU PUBLIC COMPANY LTD συνεργάζετε με την ARGUS STOCKBROKERS LTD μια απο τις μεγαλύτερες χρηματηστηριακές εταιρείες της Κύπρου με χαρτοφυλάκιο κοντά στα 5 δισ. η οποία εξειδικεύεται στις προετοιμασίες εταιρειών για την δημόσια εγγραφή τους, με τις διαδικασίες όλες να είναι έτοιμες .

Η εταιρεία έχει κάνει τις απαραίτητες επαφές και κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα στην Κυπριακή Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για μια Αρχική Δημόσια Προσφορά .

Η υποβολή αίτησης της εταιρείας ήταν εμπιστευτική και επομένως όχι ακόμη διαθέσιμη στο κοινό.

Ο Mr. Pengu δεν έχει καθορίσει προς το παρόν πόσες μετοχές θα διαθέσει ή το εύρος των τιμών τους. Βάση της ιδιωτικής χρηματοδότησης, που έχει εξασφαλίσει η εταιρεία, η αξία της έχει εκτοξευθεί.

Ο Mr. Pengu πηγαίνοντας τόσο γρήγορα στο χρηματιστήριο θέτει τον πήχη πολύ ψηλά και τραβάει τα βλέμματα και την προσοχή πάνω του.

Η εταιρεία προγραμμάτιζε αυτήν την κίνηση για τις αρχές του 2021, ωστόσο τα σχέδιά της μπήκαν στον “πάγο” αφού η πανδημία την επηρέασε σε μεγάλο βαθμό. Αρχικά, η Μr. Pengu προσπάθησε να αντιμετωπίσει την κρίση και προχωρώντας σε ανάπτυξη της εταιρείας αυτές τις δύσκολες μέρες.


Η εταιρεία πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι παράλληλα με την εισαγωγή στο χρηματιστήριο θα είναι και η πρώτη Ελληνική εταιρεία με δικό της κρυπτονόμισμα.

Aποκαλύφθηκε πως ο ΜR. Pengu θα εξάγει το PENGUCOIN ίσως είναι το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα ανταπόδοσης ευρείας χρήσης. Δηλαδή, θα μπορούμε να πληρώνουμε την υπηρέσια delivery του Mr.Pengu και να αγοράζουμε τα προιόντα που ζητάμε από την εφαρμογή.

TO PENGUCOIΝ θα είναι βασισμένα στο πρωτόκολλο ERC20 στο blockchain του Ethereum, τα coins θα διανεμηθούν στους κατόχους τους σύντομα μετά την λήξη της διαδικασίας “Know Your Customer” ενώ τα χρήματα, καταβεβλημένα σε κρυπτονομίσματα κυρίως αλλά και παραδοσιακά νομίσματα,θα βρίσκονται σε λογαριασμό Escrow.

H ονομαστική αξία του κάθε PENGUCOIN θα ξεκινήσει περίπου στα €0,010 όμως, μετά από την διανομή τους θα υπάρχει η δυνατότητα ανάρτησής τους στα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων όπου η τιμή τους θα μπορεί να καθοριστεί βάσει των κανόνων της προσφοράς και της ζήτησης.Αυτό το γεγονός μπορεί να επιφέρει πρόσθετα κέρδη για τους κατόχους των coins.

H εταιρεία θα συνεργαστεί με την BINANCE προκειμένου κάποιος να μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει τα PENGUCOIN του με άλλα crypto ή παραδοσιακά νομίσματα.

Οι αναλυτές σχετικά με την απόφαση της εταιρείας να μπει στο χρηματιστήριο και στα κρυπτονομίσματα , λένε ότι έτσι η εταιρεία φιλοδοξεί να αντλήσει μεγάλα κεφάλαια από τους μεγάλους παίκτες του εξωτερικού.

 

(Visited 1 times, 3 visits today)
By