Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Έτσι είναι σήμερα η αδελφή της αδικοχαμένης Φαίης Μπλάχα – Εικόνες

Νέο ξεκίνημα στη ζωή της προσπαθεί να κάνει η αδελφή της Φαίης Μπλάχα

faih-mplaxa-maria-eleni-mplaxa

Η Μαρία Ελένη, η 34χρονη «πέτρα του σκανδάλου» που συντάραξε την κοινωνία της Νέας Μάκρης, θέλει να αφήσει πίσω της το ένοχο παρελθόν της.

stafanakisΘυμίζουμε πως Η «πέτρα του σκανδάλου» Μαρία-Ελένη είχε κριθεί ένοχη από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για τις κατηγορίες της ψευδορκίας και της υπόθαλψης εγκληματία, καθώς παρείχε κάλυψη στον Βαγγέλη Στεφανάκη, τον άνδρα που χτύπησε μέχρι θανάτου την 23χρονη αδελφή της στις 6 Απριλίου του 2013.

Η Μαρία Ελένη διατηρούσε παράλληλη σχέση με το αγόρι της 23χρονης αδικοχαμένης αδελφής της Φαίης και όταν αυτό μαθεύτηκε, ξέσπασε πραγματικά σκάνδαλο που ταρακούνησε την μικρή κοινωνία της Νέας Μάκρης.

faii1_1Η  υπόθεση μάλιστα απασχολεί ακόμη την ασφάλεια της περιοχής, που ελέγχει καταγγελίες  που αφορούν τον δράστη και τη σχέση που είχε με κυκλώματα της νύχτας, αλλά και με το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν πως ο δράστης είχε προσωπική σχέση με βουλευτή και διακεκριμένο στέλεχος του ακροδεξιού κόμματος που εκλέγεται από τη περιοχή αυτή.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά την καταδίκη της σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών με τριετή αναστολή και ενώ αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό (έχει προσδιοριστεί για τις 16 Νοεμβρίου 2015), η Μαρία-Ελένη δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Με τη βοήθεια των φίλων της η Μανία, όπως τη φωνάζουν, προσπαθεί να βρει ξανά τους ρυθμούς της, ενώ το χαμόγελο έχει επιστρέψει στα χείλη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες καθημερινής εφημερίδας, η εντυπωσιακή 34χρονη με την καλλίγραμμη σιλουέτα έχει ανανεώσει το λουκ της -έχει πια κατακόκκινα μαλλιά-και αφιερώνει τον χρόνο της στην πιο «πιστή» συντροφιά της τους σκύλους τους οποίους λατρεύει. Μάλιστα ταξιδεύει συχνά ανά την Ελλάδα (όπως προσφάτως στη Θεσσαλονίκη και αλλού) συνοδεύοντας τους τετράποδους φίλους της σε διαγωνισμούς μορφολογίας σκύλων.

faii-sister1 faih-sis faii-sister3 faii-sister7 faii-sister8

(Visited 1 times, 3 visits today)