Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Euroleague: Κανονικά ο αγώνας Αρμάνι – Ολυμπιακός – «Απειλούνται» με καραντίνα οι «ερυθρόλευκοι»

Η Euroleague εξέδωσε ανακοίνωση για το πώς ο κορωνοϊός επηρεάζει τις αναμετρήσεις που είναι προγραμματισμένες για αυτή την εβδομάδα.

Επιβεβαιώθηκε πως ο αγώνας της Αρμάνι Μιλάνο με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί κανονικά, αλλά κεκλεισμένων των θυρών.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Euroleague, στο γήπεδο θα επιτραπεί η πρόσβαση μόνο στους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για την τηλεοπτική παραγωγή και σε κανέναν άλλον, ούτε στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους. Το ίδιο θα ισχύσει και στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ερυθρό Αστέρα στην ισπανική πρωτεύουσα, ενώ στο Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπασκόνια θα επιτραπεί η είσοδος σε 5.000 θεατές και σε διαπιστευμένους δημοσιογράφους.

Η καραντίνα των 14 ημερών και ο… άλλος δρόμος της Euroleague
Το ζητούμενο, τώρα, είναι το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός και πώς θα μπορέσει να ταξιδέψει προς και από το Μιλάνο.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει τον τρόπο να αποφύγει την καραντίνα των 14 ημερών που ακολουθεί για όσους έρχονται από την ιταλική πόλη.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η Euroleague, θα πρέπει οι Πειραιώτες να ταξιδέψουν προς άλλη, κοντινή, χώρα κι από εκεί να πάνε οδικώς στο Μιλάνο. Αντίστοιχα, θα πρέπει να κάνουν το ίδιο και στον δρόμο της επιστροφής.

Ακόμη ένα ερώτημα είναι πώς θα ταξιδέψουν οι «Πειραιώτες» αφού η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας έχει απαγορεύσει τις πτήσεις από και προς τη Βόρεια Ιταλία.

«Αφού συμβουλευτήκαμε το ιατρικό τμήμα της Euroleague και για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των συμμετεχόντων παικτών και προπονητών, πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις.

Η πρόσβαση στα αποδυτήρια για τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους ακυρώνεται μέχρι να υπάρξει νεότερη ενημέρωση, σε όλα τα παιχνίδια της Euroleague. Η παρουσία στη μικτή ζώνη για τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους ακυρώνεται μέχρι να υπάρξει νεότερη ενημέρωση, σε όλα τα παιχνίδια της Euroleague. Θα πρέπει να τηρείται απόσταση 1,5 μέτρου μίνιμουμ ανάμεσα σε αθλητές/προπονητές και εκπροσώπους του Τύπου στις συνεντεύξεις Τύπου.

Η Euroleague προτείνει να διεξάγονται οι συνεντεύξεις πριν τους αγώνες μια ή δυο ημέρες νωρίτερα, με παρουσία του προπονητή και τουλάχιστον δυο παικτών, στις οποίες θα υπάρχει σεβασμός στο μέτρο για την απόσταση μεταξύ αυτών και των εκπροσώπων του Τύπου.

12 Μαρτίου 2020

– Ο αγώνας Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπασκόνια θα έχει περιορισμένο αριθμό θεατών (5.000). Θα επιτραπεί η είσοδος στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους. – Ο αγώνας Ρεάλ Μαδρίτης – Ερυθρός Αστέρας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Απαγορεύεται η είσοδος και στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, πλην των υπεύθυνων για τη διεθνή τηλεοπτική παραγωγή. Ο αγώνας Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Απαγορεύεται η είσοδος και στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, πλην των υπεύθυνων για τη διεθνή τηλεοπτική παραγωγή.

13 Μαρτίου 2020

– Ο αγώνας Βιλερμπάν – Ζενίτ θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Απαγορεύεται η είσοδος και στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, πλην των υπεύθυνων για τη διεθνή τηλεοπτική παραγωγή. – Ο αγώνας Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Απαγορεύεται η είσοδος και στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, πλην των υπεύθυνων για τη διεθνή τηλεοπτική παραγωγή».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By