Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Euroleague: Ο Μπερτομέου συζητά με Σπανούλη, Καλάθη και αρχηγούς! Όρισε συνέντευξη Τύπου

Ο Τζόρντι Μπερτομέου προετοιμάζεται για την κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας (25.05.2020), εκεί όπου θα ξεκαθαρίσει η επανέναρξη ή όχι της Euroleague.

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, για να παρθεί η οριστική απόφαση για το μέλλον της φετινής Euroleague. Οι εκπρόσωποι των 11 ομάδων με συμβόλαιο και ο διευθύνων σύμβουλος Τζόρντι Μπερτομέου θα «βάλουν στο τραπέζι» όλα τα δεδομένα την προσεχή Δευτέρα, όπως αυτά έχουν προκύψει μέχρι τώρα και θα συναποφασίσουν για το αν θα ολοκληρωθεί ή όχι η σεζόν 2019-20.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου και οι συνεργάτες του εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο για την… επόμενη ημέρα στη διοργάνωση, ενώ το Σάββατο (23.05.2020) θα πραγματοποιήσει συνομιλία με την μεριά των αθλητών.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague αναμένεται να μιλήσει με τους αρχηγούς των ομάδων (και με έναν υπαρχηγό από κάθε μια) για να τους εξηγήσει τα «σενάρια» που υπάρχουν και να μάθει την άποψή τους για την συνέχειας της χρονιάς.

Τα βλέμματα θα πέσουν στη τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας, ενώ -όπως έγινε γνωστό- θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου του Τζόρντι Μπερτομέου (17:30 ώρα Ελλάδας), προκειμένου να μιλήσει για την απόφαση που πάρθηκε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By